United-spillerne jubler fremfor Old Trafford-publikummet for Scott McTominays vinnermål på overtid mot Brentford, 7. oktober 2023.

DAGSPLAN:

Terminliste og tursalg – slik blir tirsdagen på united.no

Publisert Sist oppdatert

Tradisjonelt er dette årets travleste dag på kontoret for oss som jobber med turer og billetter. Etter offentliggjøring av terminlisten skal alt legges inn i bookingløsningen vår, før vi starter salget senere samme dag. Vår kundetelefon kommer til være åpen fra kl 11 til kl 18 tirsdag 18. juni, og mange sitter klare for å booke inn sine kamper. De siste årene har vi faktisk solgt ca 20 % av hele sesongen på første dag!

De mest populære kampene, mot Liverpool og Manchester City, har en søknadsperiode på terminlistedagen, og så kommer svaret på søknaden dagen etterpå. De andre kampene har ingen søknadsperiode, og selges etter førstemann til mølla-prinsippet.

HER BESTILLER DERE BILLETTER, og søker på billett til kampene mot Liverpool og City.

Se informasjon om når TV-kampene bekreftes her.

Nederst i saken, under dagsplanen, finner dere også link til de andre reisesakene vi har skrevet de siste ukene i tilfelle dere har gått glipp av noe.

Her er vår dagsplan for tirsdag 18. juni:

Klokka 10.00: Offentliggjøring av terminlisten på united.no.

Klokka 12.00: Start på søknadsperiode for kampene mot Liverpool og Manchester City. Søknadsperioden varer da ut 18. juni, og svar på søknad gis innen klokka 16.00 dagen etter (onsdag 19. juni). Merk følgende:

  • Ved søknad må navn på alle man søker på legges inn umiddelbart.
  • Søknader hvor samme navn er i mer enn en søknad blir slettet.
  • Utgangspunktet er at man ikke kan få til begge kampene.
  • Det er færrest som søker kampbillett i kombinasjon med hotell eller hotell og fly, så et tips er å søke på dette for å øke sjansen.

Klokka 13.00: Salgsstart for alle andre kamper, unntatt de som kolliderer med oppsatte cuprunder.

  • Hovedbestiller må være over 18 år, og medlem i Supporterklubben.
  • Man har en uke på seg til å registrere alle reisende.
  • Alle eventuelt manglende medlemskap for de reisende kan kjøpes enklest på Min Manchester-tur ved registrering etter gjennomført bestilling

Kl 18.00: Kundetelefonen stenges, men vi er tilgjengelige utover kvelden på Support via kontaktskjemaet vårt.

Vi anbefaler alle å lese gjennom sakene vi har hatt i juni angående vårt turtilbud slik at man er best mulig forberedt både til terminlistedagen og til sesongen 2024/25.

Tidligere tursaker: 

Powered by Labrador CMS