TURSALGET STARTER 18. JUNI:

Dette kan du forvente når du reiser på tur med Supporterklubben

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben har billetter til alle hjemmekamper på Old Trafford. Til kampene i Premier League har vi 500 faste seter, mens til hjemmekampene i cupturneringene har vi færre billetter (35 til Carabao Cup, 89 til FA Cup og 116 til Europa League).

Tre alternativer

Dette er mulighetene du har velge når du bestiller: 

  1. Du kan bestille full tur – som er fly inkludert buss fra flyplass til hotell i Manchester, hotellovernatting og kampbillett (kun til helgekamper)

  Merk at denne turen er låst til fredag – mandag.

Du får på disse turene også tilgang til medlemsfordeler og tilleggsprodukter.

2. Du kan bestille hotell og kampbillett (helgekamper og de fleste midtukekamper)

Standardbestillingen på dette er også fredag-mandag, men den kan justeres etter gjennomført bestilling.

Du får også her tilgang til medlemsfordeler og tilleggsprodukter.

3. Du kan bestille kun kampbillett (alle kamper)

Du får også her tilgang til medlemsfordeler og tilleggsprodukter.

Dersom du bestiller hotell og/eller fly og hotell gjennom Supporterklubben støtter du Supporterklubbens arbeid med Turer & Billetter samtidig som du får overnatting og flybillett til konkurransedyktige priser med det du finner på nettet på samme produkt.

Tilleggsprodukter

På alle helgekamper og noen av midtukekampene tilbyr vi også dette som eksta:

 • Transport tur/retur sentrum til Old Trafford for museum, omvisning og Megastore. Dette skjer på det som IKKE er kampdag av lørdag og søndag
 • Kamptransport tur/retur sentrum til Old Trafford kampdag. Avreise fra sentrum 3 timer før kamp og retur 45 minutter etter antatt kampslutt

Og når terminlisten tillater det:

 • Kamp 2. Fortrinnsvis prøver vi på Premier League-kamp, men det kan også bli lavere divisjoner eller Uniteds kvinnelag/akademilag. Det kan bli variasjoner av at vi tilbyr full pakke med transport og kampbillett, eller at vi møtes for felles offentlig transport, eller at vi i enkleste format informerer om muligheter.

Andre mulige tilleggsprodukter:

 • United arrangerer av og til kvelden før kamp det som kalles «The Warm Up!» på Old Trafford for fans fra hele verden. Vi vil videreformidle dette til våre reisende de gangene det skjer.

Nytt av året: Tematurer

Nytt av året er at vi på en god del av helgeturene vil ha et tema eller annen aktivitet. Disse skal være klare til vi starter salget 18. juni, og per nå er følgende Tematurer mer eller mindre klare:

 • Jentetur med Madelene og Trine fra Supporterklubben
 • Uno: Live i Manchester med Fredrik, Eivind og Jon Martin
 • Foredrag av Supporterklubbens journalist Bjarte Valen: Økonomi/eierskapet i Manchester United
 • Pubwalk med innhold i regi av Kim Borg

Og ikke nok med det: 

Vi vil også teste ut følgende på noen turer kommende sesong:

 • Om det er interesse for et møtepunkt fredag kveld for de av dere som ønsker å knytte kontakter med andre reisende; altså en mulighet for de som reiser alene eller bare er interessert i å møte andre reisende fra Supporterklubben som igjen kan føre til at man gjør enda mer sammen i løpet av helgen.
 • Pizzakveld fredag kveld for reisefølger med barn

Reiseledere på alle turer

På alle våre turer har vi norske reiseledere (danske/svenske reiseledere er i tillegg med på enkelte kamper) som er tilgjengelig gjennom hele turen dersom du skulle trenge assistanse. Vi har representanter til stede på alle opplegg vi tilbyr, og er kun en telefon unna om noe skulle oppstå eller du lurer på noe. 

Neste sak: priser for sesongen 2024/2025

Powered by Labrador CMS