Trinity-statuen og East Stand-fasaden på Old Trafford, 24. februar 2024. General view.

Supporterklubbens turer – her er våre medlemstilbud og tilleggsprodukter

Publisert Sist oppdatert

Som tidligere kommer vi også i 2024/25-sesongen til å tilby både medlemsfordeler og tilleggsprodukter til våre reisende i Manchester. 

Medlemsfordeler

Som medlem i Supporterklubben får du gode rabatter på flere populære restauranter i Manchester, og ved å benytte seg av disse rabattene, kan en fort spare inn prisen for både medlemskapet i Supporterklubben og MUFC England. 

Hvilke medlemsfordeler vi har blir alltid oppdatert på denne siden, og der kan dere også lese alle detaljene om hva medlemsfordelene faktisk går ut på, og hvordan de en benytter seg av de. 

For øyeblikket har vi medlemsfordeler på Gaucho, Bem Brasil Deansgate, Hard Rock Café og NOI QUATTRO Pizzeria. De to sistnevnte restaurantene er noen få minutters gange fra Crowne Plaza og Holiday Inn Express MEN Arena (to av våre hoteller), og det er ikke mer enn et kvarters rolig spasertur til Gaucho eller Bem Brasil Deansgate heller. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme flere medlemsfordeler underveis i sesongen.

VIDEO FRA GAUCHO: 

Tilleggsprodukter 

Når en bestiller billett til en United-kamp via Supporterklubben, så får en også mulighet til å bestille en rekke tilleggsprodukter slik at en kan skreddersy sitt eget opphold i Manchester.

Disse tilleggsproduktene kan dere lese mer om her.

Detaljene rundt tilleggsproduktene til hver enkelt tur blir klar når kampene får en bekreftet dato, og de gjøres da tilgjengelig inne på Min Manchester-tur sammen med programmet for turen.

Vi har tidligere også omtalt at en kan støtte Supporterklubben ved å kjøpe fly og hotell via oss til konkurransedyktige priser.

En kan også lese mer om hva en kan forvente seg av Manchester-oppholdet sitt ved å lese denne saken.

Manchester United-garderoben før MUFC-NUFC, 15. mai 2024.
En omvisning på Old Trafford er en del av det som blir tilbudt av Supporterklubben til alle helgekamper (og noen midtukekamper), og den omvisningen inkluderer selvsagt en tur innom Manchester United-garderoben.
Powered by Labrador CMS