Rasmus Højlund feirer målet sitt mot Aston Villa, 26. desember 2023, sammen med Bruno Fernandes fremfor United-fansen.

Turer og billetter – dette er Supporterklubbens priser i 2024/25

Publisert Sist oppdatert

I de foregående tursakene våre kunne dere lese om våre billetter, hva vi kan tilby av hotell og fly, og innholdet på turene, mens denne saken skal handle om hva det koster.

Nødvendige medlemskap: 

Alle som benytter Supporterklubbens kampbilletter på Old Trafford må være/bli medlem i både Supporterklubben og MUFC England. Årsaken er at det er en medlemsfordel i Supporterklubben å ha tilgang til våre billetter, samt at selve billetten blir overført til til den enkelte reisende gjennom medlemskapet i MUFC England.

Merk at det finnes flere typer medlemskap i både Supporterklubben og MUFC England. Prisene som er oppgitt på bildet over, er de medlemskapstypene som er minstekravet, og som kan kjøpes via Min Manchester-tur når du registrerer de reisende. De gir deg ingen andre rettigheter enn at kan benytte Supporterklubbens kampbilletter, og at den da blir overført til deg personlig via medlemskapet i MUFC England. 

Andre typer medlemskap kan gi deg flere rettigheter i tillegg. Les mer om Supporterklubbens typer medlemskap her, og hos MUFC England her.

Kampbilletter – priser og info:

Supporterklubben har over 500 faste seter på Old Trafford. Under ser du hvor på stadion Supporterklubben har billetter.

Kjøper du vilkårlige billetter plasseres du i hvilken som helst av blokkene Supporterklubben har billetter i.

Reisefølget sitter uansett samlet etter samme praksis som for alle billettkategorier: reisefølge på fire personer og flere kan i sjeldne tilfeller måtte splittes i to eller flere grupper innenfor samme tribuneområde. Ingen vil sitte alene, og reisefølger med barn prioriteres mht å unngå å splittes.

Dere kan se setekategoriene i større format her, og se prislisten for de ulike plassene i større format her.

Hotell – priser og info:

Vi tilbyr hotell til konkurransedyktige priser, og du støtter samtidig Supporterklubbens arbeid med Turer & Billetter om du kjøper overnatting gjennom oss.

Kjøpes overnatting sammen med kampbillett legges det til fredag - mandag for helgetur og dagen før kamp til dagen etter kamp for midtuke i bestillingen din. Dette kan enkelt endres via Min Manchester-tur i etterkant av gjennomført bestilling om ønskelig.

Kjøpes det sammen med fly og kampbillett er hotelloppholdet låst til fredag-mandag. Sjekk våre alternativer under samt tilhørende priser.

Merk at prisene er oppgitt pr rom pr døgn.

Fly – priser og info:

Vi gjør oppmerksom på at vi kun tilbyr fly fra Norge, og at SAS er vår partner på fly.

Vi har til de fleste kampene seter på direkteflyet tur/retur Oslo Manchester med utreise fredag morgen og hjemreise mandag med ankomst Oslo tidlig ettermiddag.

Merk at om du har tilknytning til/fra Oslo så blir denne fortrinnsvis grytidlig fredag, men det kan forekomme at tilknytning kun er mulig med utreise torsdag. I slike tilfeller må du selv sørge for overnatting i Oslo torsdag til fredag.

Sjekk aktuell kamp for deg om vi har fly tilgjengelig eller ikke.

Til midtukekamper tilbys ikke fly.

FLY tur/retur Oslo - Manchester:
NOK 4900

Tilknytning Nord-Norge, dersom du flyr fra destinasjon nord for Trondheim: 
+ NOK 2400

Tilknytning Sør-Norge, dersom du flyr fra destinasjon Trondheim og sørover:
+ NOK 1600

Medlemsfordeler og tilleggsprodukter vil være temaet i neste tursak.

Powered by Labrador CMS