Oppdelt bilde: Til venstre Erik ten Hag som applauderer fansen etter 3-2-snuoperasjonen mot Aston Villa. Til høyre Sir Dave Brailsford på tribunen i samme kamp. 26. desember 2023.

ROB DAWSON I ESPN:

– Ten Hag ønsker å beholde sin innflytelse på overgangsmarkedet

Publisert Sist oppdatert

Som kjent er det kun en formell godkjennelse fra Premier League som gjenstår før Sir Jim Ratcliffes minoritetskjøp av klubben kan bekreftes.

Inn portene på Old Trafford har Ratcliffe med seg Sir Dave Brailsford, som er sportslig ansvarlig i Ineos og Ratcliffes mest betrodde mann. 

Brailsford har allerede hatt sin første offisielle arbeidsdag i klubben, og både under 3-2-seieren mot Aston Villa på Old Trafford og 1-2-tapet borte mot Nottingham Forest viste han ansikt på tribunen.

Ineos er ventet å gjøre strukturelle endringer i den sportslige avdelingen i United, og det er ventet at nye ansikter vil få sentrale roller i jobben med å ta klubben til nye høyder.

United-journalist Rob Dawson i ESPN hevder i en artikkel tirsdag Erik ten Hag likevel ønsker å beholde innflytelsen når det gjelder spillerrekruttering på Old Trafford. 

Ifølge Dawson har Ten Hag en klausul i kontrakten som sier at han har det siste ordet når det gjelder spillerkjøp, og at det vil respekteres tross endringer i den sportslige ledelsen.

United.no skrev tidligere tirsdag at Ratcliffe skal ha møter med Ten Hag og andre i klubben denne uken. Flere X-kontoer har publisert bilder av Ratcliffe på Old Trafford.

Journalist Peter Hall, som skriver artikler for blant andre Reuters og Sky Sports, hevder at United forsøker å hente både Dan Ashworth og Paul Mitchell til klubben. De er ønsket i rollene som henholdsvis sportsdirektør og overgangssjef.

Powered by Labrador CMS