Sir Jim Ratcliffe smiler

– Er i Manchester – skal snakke med Ten Hag

Publisert Sist oppdatert

Sir Jim Ratcliffe mangler bare en Premier League-godkjenning før minoritetsoppkjøpet hans er bekreftet, og det er ingenting som tyder på at det kommer til å bli et problem, og Ratcliffe har selv uttalt seg om oppkjøpet.

Foreløpig er det Sir Dave Brailsford som er den fra INEOS som har vært synligst – han satt på tribunen både under 3-2-seieren mot Aston Villa og under tapet mot Nottingham Forest – og søndag skal han ha hatt sin første offisielle arbeidsdag i United.

United-journalist Chris Wheeler melder at Sir Jim Ratcliffe selv er i Manchester tirsdag, og at han kommer til å holde møter på Old Trafford og Carrington for første gang siden United bekreftet avtalen. 

Videre skriver Wheeler at Ratcliffe kommer til å snakke med Erik ten Hag og trenerteamet på Carrington. 

I en oppdatering litt senere skrev Wheeler at Ratcliffe kommer til å være i Manchester noen dager, og at Old Trafford-møtene gjennomføres i dag, før han de kommende dagene kommer til å dra til Carrington hvor han kommer til å møte Ten Hag og spillerne.

På pressekonferansen før Forest-kampen ble Erik ten Hag spurt om han hadde møtt Ratcliffe/INEOS nå som det har vært så travelt med kamper.

– Kampprogrammet er så tettpakket, så jeg har ikke tatt tid til å snakke med dem så langt, men det kommer, og jeg ser frem til å gjøre det. De ønsker å jobbe med meg, og jeg ønsker å jobbe med dem, så vi kommer til å ha de samtalene og møtene, så vi får se [når det blir], sa Ten Hag blant annet da.

Et billboard med 'Welcome to MANCHESTER' og et bilde av Sir Jim Ratcliffe, 9. desember 2023.
WELCOME TO MANCHESTER: Fra en reklametavle ikke langt fra Old Trafford.
Powered by Labrador CMS