Startet underskriftskampanje for å beholde Matthijs de Ligt

Bayern München skal være åpne for å selge Matthijs de Ligt i sommer. Det er ikke alle like fornøyde med. 

Publisert Sist oppdatert

På nettstedet change.org, en nettside der man kan opprette og signere underskriftskampanjer, har noen Bayern München-supportere opprettet sin egen: 

«Wir wollen de Ligt!», eller på norsk: «Vi vil ha de Ligt!». Det er tittelen på underskriftskampanjen der Bayern München-fans protesterer mot at nederlenderen nærmer seg Manchester United. 

Men det er det slettes ikke alle som setter pris på.

Det er en uke siden united.no publiserte denne artikkelen. På daværende tidspunkt hadde 6800 signert på underskriftskampanjen. 

En uke senere har flere enn 66 000 mennesker skrevet under. 

- Vi vil at Matthijs de Ligt skal bli værende i Bayern München. Han har vist at han er en forsvarsspiller i verdensklasse, og han er sannsynligvis den beste forsvarsspilleren i troppen vår. Han er fortsatt bare 24 år og har en lys fremtid foran seg. 

- Å selge Matthijs de Ligt vil være en helt grusom avgjørelse, og vi kommer definitivt til å angre på det. 

Ordene er hentet fra underskriftskampanjen for å beholde De Ligt.

Matthijs De Ligt er ifølge rapportene i forhandlinger med Manchester United om en mulig overgang. United.no skrev mandag at United har tilbudt 24-åringen en femårskontrakt. En overgang ser ut til å nærme seg, og midtstopperen har også blitt diskutert i Uno.

Saken fortsetter under artikkelpluggen. 

Det er en sterk indikator på at De Ligt er høyt ansett til tross for at tiden i Bayern ikke utelukkende har vært en dans på roser. 24-åringen har spilt i Bayern siden 2022.

De Ligt er en gammel kjenning av Erik ten Hag fra Ajax-tiden der midtstopperen og Ajax hadde stor suksess under Ten Hags ledelse.  Ten Hag skal ha snakket med De Ligt på telefonen flere ganger og de personlige betingelsene skal ikke være noe problem. 

Ifølge en rekke troverdige journalister er De Ligt lysten på en United-overgang og mye tyder på at han er Manchester United-spiller innen kort tid. 

United.no har tidligere snakket med Bundesliga-kommentator Eivind Bisgaard Sundet, som er sikker på at De Ligt vil forsterke United: 

Powered by Labrador CMS