Bayern krever 50 millioner euro pluss bonuser

Matthijs de Ligt kan bli den første spilleren inn dørene på Old Trafford denne sommeren, men da må United og Bayern bli enige om prisen. 

Publisert Sist oppdatert

United og 24-åringens representanter forhandler om en kontrakt, mens United og Bayern München også må bli enige om pris. United skal ha tilbudt De Ligt en femårsavtale, skriver den nederlandske storavisen De Telegraaf. 

Mandag morgen følger journalisten Florian Plettenberg opp med opplysninger om at agenten Rafaele Pimenta, som tidligere jobbet for Mino Raiola, er i dialog med Manchester United for å finne en løsning som alle parter kan akseptere. 

Bayern skal kreve minst 50 millioner euro pluss bonuser for å slippe den nederlandske 24-åringen til United.

De Ligt er en gammel kjenning av Erik ten Hag fra Ajax-tiden der midtstopperen og Ajax hadde stor suksess under Ten Hags ledelse. 

Fredag rapporterte David Ornstein at Matthijs de Ligt har blitt et konkret Manchester United-overgangsmål, og lørdag meldte Florian Plettenberg – og Fabrizio Romano like etterpå – at Manchester United har vært i kontakt med 24-åringens representanter.

Matthijs de Ligt kan være på vei til United dersom Bayern München og United blir enige om pris for 24-åringen.

De Ligt selv skal ha gitt uttrykk for at han ikke vil forstyrres under EM, men  Ten Hag skal ha snakket med De Ligt på telefonen flere ganger, skriver Telegraaf.

De Ligt har vært ønsket av United tidligere også, men dro fra Ajax til Juventus og deretter til Bayern München. Oppholdet i både Italia og Tyskland har ikke svart til forventningene, men nå er det ventet at Bayern vil selge De Ligt. 

United skal fremdeles være interessert i Evertons Jarrad Branthwaite, men Everton og United står foreløpig langt fra hverandre hva prisen for den unge engelske midtstopperen angår. 

Powered by Labrador CMS