Søndagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 21. april

12.30: Særdeles stille på ryktefronten sett med Manchester United-øyne, men vi registrerer at Bayer Leverkusens Edmond Tapsoba (25) jaktes av flere storklubber i Europa. Han skal ha vært på Uniteds radar i fjor sommer. 

Speidere fra tre klubber skal angivelig være på plass under kampen mellom Borussia Dortmund og Leverkusen søndag, uten at det spesifiseres hvilke klubber det er snakk om.

Lørdag 20. april

20.45:  15 år gamle Wesley Okoduwa sitter lørdag kveld på benken for Wolverhampton mot Arsenal i Premier League. Tilbake i mars ble det rapportert av Daily Mail at United var kommet langt i jakten på sikre seg den svært talentfulle forsvarsspilleren. Nå kan U16-landslagsspilleren bli tidenes nest yngste Premier League-spiller dersom han blir byttet inn mot serietoer Arsenal.

16.10.  United er på jakt etter en høyrefotet midtstopper. Jean-Clair Todibo kan i så måte passe den beskrivelsen. Nice-stopperen har vært linket til United over lengre tid og enda oftere etter at Sir Jim Ratcliffe fullførte sitt oppkjøp og ble minoritetseier. 

United vil imidlertid få kamp om den 24 år gamle midtstopperen. Mirror melder at både Liverpool, Tottenham, Chelsea og Atletico Madrid har følere ute etter den tidligere Barcelona-stopperen.

09.00: Lite nytt å melde direkte knyttet til United denne lørdags morgenen. I Tyskland seiler derimot Ralf Rangnick opp som en av kandidatene til å bli ny manager i Bayern München. På listen står også Roberto De Zerbi som har blitt koblet til United dersom Erik ten Hag ikke skulle få fortsette som United-manager neste sesong, dette melder tyske Sky Sport.

Fredag 19. april

11.30: Julian Nagelsmann er blant navnene som har blitt koblet til United, hvis Erik ten Hag forsvant ut av klubben. Fredag la han imidlertid død alle rykter om en Bayern München-retur eller annet, ved å i stedet fastslå at han er blitt enig med det tyske fotballforbundet om å lede Tyskland også frem til fotball-VM i 2026.

08.15: Både Manchester United og Liverpool skal være interesserte i Mikayil Faye som spiller for Barcelona B. De to engelske klubbene kan imidlertid forvente å få konkurranse om 19-åringens underskrift fra de franske klubbene, LIlle, Monaco og Nice, skriver den spanske avisen Mundo Deportivo

Torsdag 18. april

10.35: United skal være blant flere klubber som er interessert i Georgiy Sudakov. Den ukrainiske midtbanespilleren spiller til daglig i Shakhtar Donetsk. Det skriver Evening Standard.  21-åringen har spilt 17 kamper i den ukrainske ligaen denne sesongen. Han har også figurert i samtlige gruppespillskamper i Champions League denne sesongen. Ifølge ryktene skal Arsenal være i førersetet til å sikre seg unggutten, mens Chelsea, City og Liverpool også følger med på situasjonen. 

08.25: Fabrizio Romano informerte tidligere i uken at planen til United fortsatt er å selge Mason Greenwood. Nå skriver italienske Gazetto Dello Sport at United er villig til å involvere engelskmannen i en avtale for å sikre seg brasilianske Gleison Bremer, fra Juventus. 27-åringen har notert seg for 32 kamper i Serie A-giganten. Bremer har figurert mest som midtstopper for Torino-laget. 

Onsdag 17. april

21.30: Linken mellom United og Julian Nagelsmann har egentlig ikke vært spesielt sterk, men tyskeren har blitt nevnt blant mulige erstattere for Erik ten Hag om det skulle bli managerskifte i sommer. Nå kan det imidlertid se ut til at engelske klubber kan se langt etter Nagelsmann som skal være nær en retur til jobben som Bayern München-trener. Det er ventet at tyskeren slutter seg til den tyske storklubben etter sommerens EM i Tyskland der Nagelsmann leder vertsjasnonen. 

20.40: Det er ikke første gangen vi registrerer dette ryktet, men vi tar likevel med at den engelske avisen i news skriver at Jadon Sancho ikke er fremmed for en videre karriere i United, men kun dersom det blir managerskifte på Old Trafford i sommer. 

16.30: Manchester United skal ha intensivert jakten på Nice-stopperen Jean-Clair Todibo. Årsaken skal være at Evertons Jarrad Branthwaite blir for dyr, melder nettstedet Teamtalk

24 år gamle Todibo har spilt for Nice siden 2021 og har også spilt seg inn i den franske landslagstroppen.

08.28: I en sak her om dagen skrev BILD at Stuttgart-spiss Serhou Guirassy er interessert i en overgang til Premier League, og Manchester United og West Ham trekkes frem som klubber som har vist interesse for fransk-guineaneren. 

Han har en utkjøpsklausul på rundt 20 millioner euro (17,1 millioner pund i nåværende kurs), og vil altså ikke være den dyreste spissløsningen. 

28-åringen har scoret 27 mål på 25 kamper denne sesongen.

Tirsdag 16. april

15.33: Den italienske journalisten Rudy Galetti (som vi tar med en klype salt) skriver at Bologna-hovedtrener Thiago Motta nå er det foretrukne valget hvis Erik ten Hag må forlate United.

Den 41 år gamle brasiliansk-italienieren har gjort underverker med Bologna, og ryktene om en enighet med Juventus stemmer ikke, ifølge Galetti, som skriver at Bologna-sjefen ikke har tatt noen avgjørelse om fremtiden.

10.14: Mye Fabrizio Romano hittil denne uka, men han skriver i alle fall at Raphaël Varane foreløpig ikke har blitt tilbudt en ny kontrakt av United. Romano skriver at ryktene i mars om et kontraktstilbud basert på spilletid ikke er sanne. 

– La oss se om ting endrer seg, men per i dag har ikke Varane blitt tilbudt noe kontraktsforslag fra klubben, skriver italieneren.

Han skriver også at United har speidet på midtstoppere som Jean-Clair Todibo, Gleison Bremer, Antonio Silva og Jarrad Branthwaite, mens planen også er å hente inn en venstreback uavhengig av hva som skjer med Luke Shaw og Tyrell Malacia – og det skal da ikke bare være snakk om en rotasjonsløsning, men et potensielt førstevalg.

Planen skal også fortsatt være å selge Mason Greenwood, ifølge Romano.

Mandag 15. april

20.45: Donny van de Beek returnerer til United i juni. Det melder Fabrizio Romano på Twitter. Eintracht Frankfurt har ingen planer om å utløse kjøpsopsjonen. Det forventes at han vil se etter en ny klubb under sommerens overgangsvindu. 

20.00: Fabrizio Romano melder at Anthony Martial forlater United etter sesongslutt. Les mer HER.

08.38: Fabrizio Romano var i helga med på en episode av en podkast som heter Men in Blazers, og der skal han blant annet ha sagt følgende:

– Det er ikke noe kontakt mellom Gareth Southgate og Manchester United.

Southgate har tidligere blitt koblet til United-jobben, trolig i stor grad på grunn av en god relasjon med Dan Ashworth fra da de jobbet sammen for det engelske fotballforbundet. 

Powered by Labrador CMS