Romano: - Ingen tvil om at Martial drar

Publisert Sist oppdatert

Mandag melder overgangseksperten Fabrizio Romano at Anthony Martial forlater klubben på slutten av sesongen. Han skriver at det ikke er noen tvil om at Martials karriere fortsetter et annet sted enn i Manchester. 

Martial har vært mye plaget med skader de siste årene. Franskmannen signerte for United på overgangsvinduets siste dag i 2015, og har spilt 317 kamper for de røde. Dette tilsvarer i gjennomsnitt 35 kamper per sesong, men denne sesongen har franskmannen kun spilt 13 ligakamper hvor fem av dem har vært fra start.

På italienerens Tiktok-profil melder ham at klubben har bestemt seg for å ikke tilby Martial en ny kontrakt. I januar bekreftet klubben at angrepsspilleren hadde vært gjennom en vellykket operasjon, og at han ventes tilbake i slutten av april. I mars sa Erik ten Hag at Martial er i trening, men at det er opp til Martial og franskmannens form om han spiller for United igjen. 

Forlater han klubben uten en verdig avslutning slik som David de Gea, eller får han flere kamper for United? Det gjenstår å se. 

Rykter om veien videre

Anthony Martial har tidligere spilt i Monaco og Lyon, tillegg til et lån hos Sevilla. Tidligere i april skrev Gazzetta dello Sport at Inter vurderer å gjøre et framstøt på franskmannen. Samtidig hevdet den italienske avisen at Fenerbahce og to ikke-navngitte franske toppklubber er interessert. 

- Han kommer til å velge det beste alternativet for veien videre i løpet av de neste månedene, men fokuserer nå på restitusjon, skriver Romano.

Powered by Labrador CMS