Jostein Omland Leifsen med Bruno Fernandes og Jonny Evans. Foto: Privat

MANCHESTER-TIPS:

Slik traff Jostein United-stjernene

Publisert

Det er ikke så mange muligheter til å treffe United-spillerne ansikt til ansikt når man er i Manchester, men united.no har tidligere gitt råd om beste mulighet til å treffe spillerne utenfor Old Trafford i forbindelse med kamp.

For de litt ekstra ivrige er det imidlertid også en annen mulighet: Treningsfeltet Carrington.

Norske Jostein Omland Leifsen hadde bra suksess med det i forkant av hjemmekampen mot Manchester City tidligere denne sesongen.

– Jeg dro ut til Carrington med taxi fra sentrum. Den kostet vel cirka 150-200 kroner. 

– Så var målet å møte de etter treningen, forklarer han.

Han dro derfor utover i 12-tiden på dagen, taxien slapp ham av utenfor den ytterste bommen med vakt, og så tuslet han inn til den større vaktbua og bommene rett på utsiden av parkeringsplassen på treningsanlegget.

– Spillerne pleier å komme ut fra treningsanlegget i 14-15-tiden og utover, men det varierer veldig. Det var derfor jeg dro klokka 12, for å være i tide. 

– Tålmodighet må til, men det er verdt ventingen, sier han.

Det er også forståelig. Selv fikk han bilder med Bruno Fernandes, Jonny Evans, Altay Bayindir og Erik ten Hag.

Jostein Omland Leifsen og Erik ten Hag. Foto: Privat
Jostein Omland Leifsen og Erik ten Hag.

– Jeg anbefaler å prøve å treffe gutta på ettermiddagen, etter trening og ikke på morgenen. På morgenen er de nemlig ofte i sin egen boble og fokusert på treningsøkta. Etter trening er de mer frie og har bedre tid til fansen, sier Omland Leifsen til united.no.

Han har også et eget råd, som hjalp ham.

– Det er å ta hånda tydelig ut og også gå litt ut i veien, så du viser at dette betyr noe for deg. Da frister det nok mer å stanse enn om du bare står der og knapt løfter armen, forklarer han.

United.no understreker at spillerne, fra Uniteds side, står fritt til selv å bestemme om de vil stanse eller ikke. Det har noen ganger også vært sagt at spillerne er blitt bedt om ikke å stanse for fansen, men samtidig ser vi om og om igjen at supportere får nærkontakt med spillere og trenere hvis de tar turen til Carrington.

Slik så det ut da Supporterklubben for en del år siden testet om spillerne faktisk stanset for fansen, selv om det skjedde utenfor den aller første bommen inn mot Carrington treningsanlegg.

Powered by Labrador CMS