Lørdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Lørdag 2. mars

08.20: The Athletic påpeker at Kobbie Mainoos kontrakt, som løper til 2027 og har opsjon på ytterligere ett år, er satt opp slik at det blir automatiske hopp basert på prestasjon. Dermed skal Mainoo være fornøyd også med lønna, selv om han nå har slått seg inn på førstelaget.

Her kan du se når alle førstelagsspillernes kontrakter utløper.

08.10: Inews skriver at Zinedine Zidane ikke har noe ønske om å være manager i England, og således vil takke nei til United om han får tilbud om jobben. Dette skrives etter at Zidanes navn et par ganger har blitt nevnt i forbindelse med United, hvis Erik ten Hag noen gang skal erstattes.

08.00: Dan Ashworth, som United nå forhandler med Newcastle om å få som ny sportsdirektør, skal ha hatt det The Suns United-journalist, Neil Custis, omtaler som hemmelige møter med Graham Potter. Så skal det sies at de to kjenner hverandre fra før, siden de jobbet sammen som sportsdirektør i Brighton, men det er også kjent at Sir Jim Ratcliffe og INEOS før denne sesongen kikket på muligheten for å ansette Potter i franske Nice.

Fredag 1. mars

11.55: Antonio Nusa endte opp med å bli værende i Club Brugge, etter at han i vinter ble sterkt koblet til Tottenham, før han plutselig var nær en overgang Brentford. Det er imidlertid gode muligheter for at den norske kantspilleren beveger seg videre fra belgisk fotball om ikke lenge og kanskje allerede til sommeren. 

Nylig har belgiske Walfoot hevdet at Manchester United er blant dem som er interessert i 18-åringen, sammen med Chelsea, Newcastle og Tottenham, uten at det gås noe mer inn på hvor konkret denne angivelige interessen skal være.

11.20: United-unggutten Bendito Mantato har tiltrukket seg interesse fra flere Premier League-klubber, skriver Manchester Evening News. Manchester United skal selv ha et håp om at kantspilleren signerer en proffkontrakt med klubben når han fyller 17 år, men akkurat nå driver han og vurderer de ulike alternativene.

08.05: Manchester United har nylig sendt en speider for å følge med på Torinos høyre vingback Raoul Bellanova, skriver italienske Tuttosport. 23-åringen skal også ha havnet på radaren til Aston Villa.

Torsdag 29.februar

09.20: Manchester Uniteds nye sportslige ledelse vil ta en endelig avgjørelse om Mason Greenwoods fremtid i klubben innen utgangen av mai, skriver The Sun.

Sir Jim Ratcliffe skal ha bedt teamet sitt prioritere spørsmålet rundt spissens fremtid og ønsker at rådgiverne skal snakke med både fans og ansatte i klubbens ledelse før det tas en avgjørelse. 

Onsdag 28. februar

10.55: The Athletic har skrevet en større sak om Mason Greenwoods framtid. Der kommer det frem at 22-åringen, uansett hva Manchester United skulle bestemme seg for, stiller seg nølende til å returnere til klubben.

Greenwood er som kjent denne sesongen utlånt til Getafe, og om det ikke blir en permanent avtale med Getafe, skal det være mest aktuelt at framtiden ligger i en La Liga-klubb. Barcelona er en av dem som skal følge med på angrepsspilleren.

08.40: Sir Jim Ratcliffe og INEOS skal ifølge Foot Mercato ha en drøm om å ansette Zinedine Zidane som ny United-trener. Les mer i egen sak her.

08.00: David de Gea har stått uten klubb siden han forlot United i fjor sommer. Nå skriver Mundo Deportivo at Barcelona vurderer å hente den 33 år gamle målvakten, som en backup for Marc-André ter Stegen.

Tirsdag 27. februar

11.00: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News ordlegger seg forsiktig, når han tirsdag skriver at Roberto de Zerbi, Brighton-manageren, er av interesse for United.

08.20: Italienske Tuttosport skriver tirsdag at United og Chelsea følger nøye med på hva Simone Inzaghi får til som trener i Inter. Les flere detaljer om det her.

07.55: Daily Mail skriver at United vil lytte til bud på Antony i sommer, selv om klubben innser at de fort sliter med å få igjen halvparten av de 100 millioner euroene de brukte på ham for cirka halvannet år siden.

07.45: The Athletic understreker at fremtiden til Omari Forson, som startet i helgas kamp mot Fulham, er usikker, all den tid spilleren fortsatt ikke har skrevet under på tilbudet klubben har gitt ham. Hans nåværende avtale går ut til sommeren.

07.40: Vi kan begynne med å ta med også her mandagens sak fra Manchester Evening News om at det kan gå mot storopprydning i United i sommer, med 14 spillere koblet til en mulig exit. Les saken her.

Mandag 26. februar

19.00: United har igjen vist interesse for Adrien Rabiot, det skriver SPORT. Midtbanespilleren fra Juventus var nær en overgang til United sommeren 2022, men partene kom ikke til enighet om personlige vilkår. Det er også rapportert at Arsenal og Bayern München er interessert. Rabiots kontrakt går ut til sommeren.

16.40: Ifølge en rapport fra SPORT har United, sammen med Arsenal, vist interesse for å signere Everton-midtbanespilleren Amadou Onana. Det er ikke første gang den defensive midtbanespilleren har blitt koblet til en overgang til Old Trafford. 

Everton skal være åpne for å selge ham. I tillegg til interessen fra de engelske lagene, tilsier rapporten at Barcelona også planlegger å signere ham i sommer. 

08.15: Sir Jim Ratcliffe har som kjent fått grønt lys til å sette full gass på pedalen i jobben med å bringe Manchester United tilbake i toppen av engelsk fotball. Ifølge Daily Telegraph skal en ny spiss og forsvarsspillere til høyre i banen være klubbens prioriteringer når sommervinduet omsider åpner om noen måneder.

Det er imidlertid de to leddene som siden nyttår har fungert best i Manchester United-laget. Rasmus Højlund hamret inn mål før han plukket opp en liten skade før oppgjøret mot Fulham, mens det for Diogo Dalot har vært en meget god sesong.

Powered by Labrador CMS