Søndagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 25. februar

10.10: Skal vi tro ikke fullt så troverdige The Sun så vurderer United et svært overraskende framstøt på Lutons Ross BarkleySir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford sies begge å være store tilhengere av 30-åringen, som de tidligere har knyttet bekjentskap til i Nice.

Avisen skriver videre at Barkley kan bli et potensielt billig kjøp, og kanskje spesielt hvis Luton ender opp med å rykke ned fra Premier League.

10.00: Anthony Martial forlater trolig United når kontrakten går ut i sommer, og et mulig nytt stoppested for franskmannen kan bli Fenerbahce. 

Ifølge Fotomac har Martial vært på radaren til den tyrkiske klubben siden sesongstart, og samtalene om en mulig overgang med spissens agent skal ha blitt intensivert den siste tiden.

Lørdag 24. februar

13.55: Getafe-president Angel Torres har uttalt seg om fremtiden til Mason Greenwood i et intervju med COPE og tror angrepsspilleren kan tenke seg et år til i Getafe.

- Han har en ren samvittighet, han er veldig komfortabel her og er gal etter å være her et år til. Det er opp til United å bestemme hva som skjer. De har et nytt eierskap så det er de som må avgjøre. I Spania har hen et marked. Måten Barcelona spiller på vil passe ham veldig bra, men igjen, alt avhenger av United. Hva som er sant må han fortelle selv.

08.10: United skal være på jakt etter en ny midtstopper, og ifølge italienske Tuttosport (her gjengitt av Sport Witness) skal Juventus-spiller Gleison Bremer være en mann United skal være interessert i. 

Brasilianeren undertegnet en ny langtidskontrakt som strekker seg til 2028 så sent som i januar, men linken til United skal ifølge rapporten ha blitt sterkere de siste ukene.

Fredag 23. februar

11.30: Fabrizio Romano melder at Eric Ramsay har signert kontrakten med Minnesota, men i motsetning til The Athletic (se tidligere i dag) skriver han at Ramsay forlater Uniteds trenerteam med umiddelbar virkning.

08.10: Eric Ramsay har blitt enig med Minnesota United om å bli klubbens nye hovedtrener, melder The Athletic. 32-åringen, som nå er en del av Manchester Uniteds trenerteam, ventes å slutte seg til MLS-klubben etter Manchester-derbyet 3. mars.

Torsdag 22. februar

21.30:  Chris Wheeler og Matt Hughes i Daily Mail har torsdag skrevet en sak om at United planlegger å bruke penger i sommerens overgangsvindu, samtidig som det kan forventes en storopprydning på lønningslistene i klubben.

  • United kommer til å prioritere å hente en spiss, en sentral midtbanespiller og en midtstopper.
  • United håper at salg av Jadon Sancho, Donny van de Beek, Facundo Pellistri og Hannibal Mejbri kan gi over £50 millioner i inntekt.
  • Fremtiden til spillere som Aaron Wan-Bissaka og Casemiro er også usikker, samtidig er det ventet at en av Harry Maguire og Victor Lindelöf kommer til å bli gjort tilgjengelig for salg denne sommeren.
  • Det kan være et godt tidspunkt for United å «cashe inn» på Mason Greenwood. Som akademi-produkt vil hele salgssummen kunne registreres som ren profitt i regnskapsbøkene for 2024/2025 noe som kan gi en stor økning av overgangsbudsjettet.

16.50: Mer rykter fra Tyskland denne torsdagen. Florian Plettenberg melder på X at nåværende og avtroppende Bayern München-manager Thomas Tuchel er interessert i å en dag lede Manchester United, dersom han igjen skulle returnere til en jobb i England.

08.50: Manchester United skal være interessert i Bayern Münchens 18 år gamle angriper Mathys Tel. Den franske tenåringen skal også være ønsket av Arsenal, melder tyske Bild

Den unge angriperen kostet i underkant av 30 millioner euro da han kom til Bayern fra Rennes i 2022, men er naturligvis ventet å bli en langt dyrere spiller om han blir solgt den kommende sommeren. 

Onsdag 21. februar

09.43: I går omtalte vi Gazzetta dello Sport-rapporten om United-interesse for Juventus-stopper Gleison Bremer, og Sport Witness videreformidler nå en rapport fra Corriere dello Sport som melder om mye av det samme.

De skriver om hvor viktig han er for Juventus, og at han har forlenget kontrakten til 2028, men at et stort bud fra en storklubb kan endre på Juventus' ønske om å beholde 26-åringen, og det er United som nevnes som klubben som mener alvor i ønsket om å få tak i brasilianeren.

Vi har foreløpig kun sett italienske medier omtale den angivelige interessen for Gleison Bremer, og vil nok anbefale å ta dette med en stor klype salt før det meldes av folk som følger United tettere.

Tirsdag 20. februar

18.50: Jadon Sancho er for øyeblikket utlånt til Borussia Dortmund, men skal vi tro tyske Bild så tror selv ikke engelskmannen at han blir værende i Bundesliga-klubben etter at låneavtalen går ut.

Sjansene for at det blir en permanent avtale omtales heller som små.

11.41: Sam Jewell fra Brightons rekrutteringsavdeling ble nylig koblet til United og Chelsea, og nå har han bestemt seg for å ta den noe kortere veien til Chelsea.

Han har nå blitt plassert i karantenetid av Brighton etter å ha godtatt Chelseas tilbud, skriver Brighton i en uttalelse.

10.52: Gazzetta dello Sport skriver (her gjengitt av Sport Witness) at United har identifisert Juventus-midtstopper Gleison Bremer som en viktig forsterkning før kommende sesong, og skal være villige til å komme med et bud som Juventus ikke kan avvise. 

Juventus regner den 26 år gamle brasilianeren som en nøkkelspiller, men bud på over 60 millioner euro (51,3 millioner pund i nåværende kurs) vil være vanskelig å avvise for Torino-klubben. 

Bremer skal ha en ambisjon om å spille i Premier League, ifølge artikkelen.

Mandag 19. februar

16.45:  Christopher Michel skriver at det ikke vil bli noen United-retur for Mason Greenwood. 22-åringen er for øyeblikket utlånt til Getafe, og flere spanske klubber som blant annet Atletico Madrid og Barcelona skal være interessert. United håper på å få solgt ham for 40 millioner euro i løpet av sommeren, ettersom at Greenwoods kontrakt går ut sommeren 2025.

11.50: Mathys Tel har blitt koblet til United de siste dagene, og nå kommer hans agent Gadiri Camara med en uttalelse om den 18 år gamle spissens situasjon i Bayern München, til tyske Bild.

– Mathys elsker klubben, fansen, og ønsker å være viktig og vinne alle trofeene her med et sterkt lag. Noen ganger trenger du bare å føle at du er på samme vei. Vi får se veldig snart, men jeg er optimistisk.

– Hvis ikke så må vi vurdere alle alternativer, fordi Mathys vet at han er verdifull og vil bli en toppspiller.

08.15: Det er ikke veldig overraskende at Marcus Rashford kobles til PSG i disse dager, men The Times skriver i alle fall at angrepsspilleren har havnet på ønskelista til den franske storklubben, etter at nyheten sprakk om at Kylian Mbappé vil forlate dem i sommer.

Så sent som sommer 2022 skal PSGs Luis Campos vært i konkrete samtaler med Rashford, uten at det da ble aktuelt med en overgang,

Også Napoli-spiss Victor Osimhen skal være høyt oppe på ønskelista til Ligue 1-klubben.

Powered by Labrador CMS