Bruno-dobbel reddet poeng

Bournemouth gikk opp i ledelsen ved to anledninger, men to utligninger fra Bruno Fernandes sørget for at det endte 2-2 i lørdagens kamp på Vitality Stadium.

Dominic Solanke sendte vertene i føringen i det 16. minutt da han rundet Willy Kambwala og sendte ballen ned i det venstre hjørnet.

Da halvtimen var spilt gjenvant Marcus Rashford ballen høyt, spilte ut til Alejandro Garnacho, som så fant Fernandes via en Bournemouth-fot. Portugiseren banket inn 1-1.

United kan takke Bruno Fernandes for at det i det minste ble ett poeng i lørdagens kamp.

Bournemouth var imidlertid det førende laget før pause, og da var det ikke ufortjent at Justin Kluivert sendte de tilbake i ledelsen noen minutter senere.

Nederlenderen utnyttet svakt forsvarsspill fra United, dro seg inn fra venstre, og sendte ballen ned i korthjørnet.

United hang imidlertid bedre med etter hvilen og i det 64. minutt ble det tildelt straffespark da dommer Tony Harrington dømte for en hands på Adam Smith.

Fernandes gikk selvsikkert frem og sendte keeper motsatt vei.

På overtid ble så Bournemouth tildelt straffespark for en Kambwala-felling på Ryan Christie. Reprisen viste imidlertid at forseelsen skjedde utenfor sekstenmeteren, og da endte det heller i et frispark.

Til slutt endte det altså 2-2, som gjør at det nå er ti poeng opp til Tottenham og Aston Villa. Newcastle har også like mange poeng som United etter sin seier over Spurs tidligere lørdag.

Bournemouth var imidlertid det førende laget før pause, og da var det ikke ufortjent at Justin Kluivert sendte dem tilbake i ledelsen bare noen minutter senere.