Komfortabel seier for U21-gutta på The Hawthorns

Med blant andre Willy Kambwala og Omari Forson fra start hadde Manchester Uniteds U21-lag få problemer borte mot West Bromwich mandag kveld, og vant til slutt 3-0 etter scoringer av Ethan Ennis, Charlie McNeill, samt et selvmål.

Kveldens første scoring i det 17. minutt kom etter en strålende kontring, som startet bakfra med keeper Elyh Harrison.

Sisteskansen fant Forson med utkastet, som satte fart fremover før han spilte videre til McNeill på vei gjennom ute til høyre. Spissen forsøkte seg med et hardt innlegg mot Ennis, men før ballen nådde ham endte den i føttene til Aaron Harper-Bailey, som sendte ballen i eget nett.

Få minutter senere misbrukte Tom Collyer en stor sjanse alene med keeper, før også West Bromwich fikk en enorm trippelsjanse like etter halvtimen var spilt.

Den første avslutningen gikk i tverrliggeren, før returen havnet hos høyreback Nelson som på utrolig vis ikke klarte å sende ballen forbi Harrison. Nelson plukket opp sin egen retur, men forsøk nummer to ble blokkert ut til corner.

I stedet gikk United opp til 2-0 i det 37. minutt.

Som ved 1-0 forsøkte McNeill seg på et hardt innlegg langs bakken fra høyre, men denne gangen gikk ballen helt inn til Ennis som upresset fra 4 meter fikk en enkel jobb med å sette ballen i det åpne buret.

Utover i andre omgang slet West Bromwich med å sette Harrison på de store prøvene, og halvveis ut i omgangen satte McNeill selv spikeren i kista.

Sonny Aljofree spilte gjennom spissen med en herlig stikker, og alene med keeper gjorde McNeill ingen feil da han chippet ballen over hjemmelagets sisteskanse som kom rusende ut.

Seieren sørger for at United klatrer til en foreløpig 11. plass i Premier League 2, med 23 poeng etter 15 kamper.

U21: West Bromwich 0-3 (0-2) Manchester United

Premier League 2
The Hawthorns
selvmål, 17)l, 17)

MÅL: 0-1 Aaron Harper-Bailey (selvmål, 17), 0-2 Ethan Ennis (Charlie McNeill, 37), 0-3 Charlie McNeill (Sonny Aljofree, 67)

UNITED: Elyh Harrison - Willy Kambwala, Habeeb Ogunneye (Tyler Fredericson, 85), Sonny Aljofree, Sam Murray - Tom Collyer, Zach Baumann (Ruben Curley, 78) - Omari Forson, Ethan Ennis (Ethan Williams, 46), Ashton Missin (Bendito Mantato, 85) - Charlie McNeill

Ubenyttet innbytter: Kie Plumley

SLUTT.

90: United ruller opp fra høyre til venstre, og ballen lander hos Williams. Drar av en mann før han fyrer av, men keeper redder.

88: En West Bromwich-spiller ser at Harrison står på halvdistanse, og forsøker seg fra nærmere midtbanen. Ikke veldig langt unna å gå inn, men heldigvis for Harrison og United går den utenfor en meter eller to til side for mål.

85: To nye United-bytter. Mantato og Fredericson kommer inn for Missin og Ogunneye. Stort øyeblikk for Fredericson, som er tilbake på banen etter å ha vært ute med skade i 16 måneder. 16 år gamle Mantato får på sin side U21-debuten.

80: McNeill og Williams kombinerer seg gjennom West Bromwich-forsvaret, før sistnevnte fyrer av fra skrått hold. Skuddet går imidlertid langt utenfor.

78: Kveldens andre United-bytte. Curley kommer inn for Baumann.

67: MÅL! Midtstopper Aljofree spiller gjennom McNeill med en strålende stikker. Alene med keeper gjør spissen ingen feil, når han chipper ballen lekent over sisteskansen som slenger seg ned.

65: Forson tar med seg ballen fra midtbanen og fosser fremover. Har flere alternativer, men velger å dra seg innover og fyre av, men skuddet går i blokka.

60: Forson finner Baumann inne i feltet med en hard og presis pasning. Sistnevnte fyrer av mot lengste, men skuddet blir blokkert til corner.

47: God mulighet nesten umiddelbart for innbytter Williams. Plukker opp en ball ute til venstre og fyrer av fra 16 meter. Går imidlertid like utenfor lengste stolpe.

46: Andre omgang sparkes i gang. Før den tid har United gjort ett bytte. Williams kommer inn for målscorer Ennis.

PAUSE.

40: Ennis finner nesten McNeill på blank kasse, men spissen er noen få centimetere unna å få foten på ballen. Nesten 3-0 til United der!

37: MÅL! Der sitter den igjen, og denne gangen klarer McNeill å finne Ennis med et hardt innlegg langs bakken fra høyre. Ennis står helt upresset og får en enkel jobb med å sette ballen i det åpne buret.

31: For noen sjanser for West Bromwich! Først går et langskudd i tverrliggeren, så lander returen hos Nelson som på et eller annet vis ikke klarer å overliste Harrison. Så lander ballen igjen hos Nelson, men denne gangen blir forsøket blokkert, og da ender det kun med corner. Der er United heldige!

19: Kjempesjanse for Collyer! Vinner ballen og får plutselig sjansen alene med keeper, men klarer ikke overliste vertenes sisteskanse.

17: MÅL! En strålende United-kontring ender i scoring. Harrison finner Forson med et presist utkast, som fosser fremover før han spiller videre til McNeill. Han prøver å finne Ennis inne i feltet, men før ballen når Ennis sklir West Bromwich-forsvarer Harper-Bailey ballen inn i eget nett.

11: Missin er nær å finne Ennis på blankt hold med et hardt innlegg langs bakken, men sistnevnte rekker ikke frem.

8: Stor mulighet for West Bromwich. Et innlegg fra høyre finner hodet til Malcolm, men headingen går noen centimetere utenfor den venstre stolperoten.