– Ingen planer om å fikse takproblemene

Søndag kveld fosset vannet inn på Old Trafford, det vil ikke bli fikset med det første. 

Publisert Sist oppdatert

Et væromslag de fleste regnguder ville vært stolte av skylte over Manchester søndag kveld. Det ble for mye å takle for Old Trafford-taket.

Vannet fosset nemlig inn på stadion. Spesielt utsatt var taket på Sir Bobby Charlton Stand. Bilder visste også  at vann strømmet inne i tunnelen og foran balkongene inne på stadion. 

Likevel har United ingen umiddelbare planer om å fikse problemet, skriver Manchester Evening News (MEN).

FOSSET INN: Vannet på Old Trafford lot seg ikke stoppe.

Klubben har undersøkt muligheten for et nytt tak og har detaljerte planer på plass for en mulig erstatning på Sir Bobby Charlton-tribunen, men grunnet driftskostnader vil dette sannsynligvis ikke skje. 

Klubbkilder sier til MEN at prosjektet vil koste flere millioner pund og kreve flere år med ingeniørarbeid, i tillegg vil det også forstyrre stadiondriften betydelig. 

NY STADION?: Ratcliffe ønsker å bygge ny stadion.

Sir Jim Ratcliffes ønske, er å bygge ny stadion på den eksisterende tomten. Det spiller også inn på avgjørelsen, om å vente med å fikse problemene på arenaen. 

Hvis Ratcliffe får det som han vil, kan en fullstending gjenoppbygging av Old Trafford koste rundt to milliarder pund ifølge noen estimater. 

Sommeren 2028 arrangeres fotball EM i Storbritania og Irland. Da er Old Trafford ikke blant de ti stadionene som skal arrangere mesterskapskamper.

United-kilder skal ha uttalt at vannet som fosset ned fra taket ikke er en lekkasje, men en konsekvens av den enorme regnmengden som kom inn i takavløpssystemet på kort tid og dermed førte til oversvømmelse. 

Powered by Labrador CMS