HYLLES: Kobbie Mainoo hylles av meritert klubblegende. Foto:

Hylles av klubblegende: – Helt genial

Kobbie Mainoo har for alvor fått gjennombruddet sitt denne sesongen. Nå føyer klubblegenden, Wes Brown, seg til rekken over profiler som ordlegger seg positivt om tenåringen. 

Publisert

– Kobbie Mainoo er helt genial, slik beskriver Wes Brown den unge midtbaneeleganten i et intervju med OLBG.

Intervjuet ble publisert i desember og den tidligere United-spilleren kan absolutt se for seg at Mainoo får enda flere sjanser på førstelaget i tiden fremover. 

– Han var veldig god på ungdomslagene og jeg synes man kan se hvilke ferdigheter han besitter, pluss manageren liker han virkelig godt. Jeg tror absolutt han vil starte oftere og oftere i kampene som kommer, sier engelskmannen før han fortsetter: 

– Du kan se potensiale hans. Han er ikke redd for å motta ballen i vanskelige situasjoner og ser alltid etter muligheter til å spille ballen fremover. 

KLUBBLEGENDE: Wes Brown. Foto:

Mainoo har spilt seks kamper i Premier League og to i Champions League for United denne sesongen og har imponert mange med sin ro og tilstedeværelse. Brown lar seg også imponere av fotballforståelsen til unggutten. 

– Fotball ser ut til å komme veldig enkelt for han, uavhengig av hvilke spillere han har rundt seg. Han er alltid rolig og tålmodig for å løse vanskelige situasjoner. Jeg håper bare han kan holde seg skadefri og vise hva mer han har å tilby klubben, sier mannen med over 360 kamper for United. 

ROLIG: Mainoo lar seg sjeldent stresse med ballen beina. Foto:

Til tross for Mainoo sin unge alder er ikke Brown i tvil om at 18-åringen vil utfordre om plassen i førsteelleveren i tiden fremover. 

– Han lærer fortsatt, men jeg synes, med det talentet han har, at vil han banke på døren om spilletid, uavhengig om alle spillerne i hans posisjon er tilgjengelig. Han har bare spilt et par kamper, men det er enkelt å se at han har potensiale til å bli en fantastisk spiller. 

 Under kan du høre da Wes Brown var på besøk i Uno-podkasten. 



Powered by Labrador CMS