Sir Jim Ratcliffe, Erik ten Hag og Sir Dave Brailsford på Carrington.

MAGUIRE FULLROSER RATCLIFFE OG BRAILSFORD:

– Har gitt oss motivasjon og lyst til å blø for drakta

Publisert

En eim av frisk vårluft er i ferd med å melde sin ankomst i Manchester.

Det kan i stor grad takkes en god dose optimisme frembrakt av Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford.

INEOS-duoen som ifølge Erik ten Hag og en rekke engelske journalister har tatt Carrington med storm siden de gjorde sin inntreden som minoritetseiere i Manchester United like før nyttår.

Denne uka har både Premier League og Det engelske fotballforbundet (FA) gitt sin formelle velsignelse til oppkjøpet. Det er med andre ord bare et spørsmål om tid før INEOS for alvor kan sette sitt stempel på klubben.

De har imidlertid sittet langt fra stille i båten i påvente av det formelle grønne lyset. Omar Berrada er ansatt som ny toppsjef i klubben, og onsdag ble det skutt fart i ryktene om at Dan Ashworth så smått skal nærme seg sportsdirektørrollen.

Midtstopper Harry Maguire er blant dem som har latt seg imponere av Ratcliffe og Brailsford.

– Det er en fantastisk atmosfære i og rundt klubben. Jeg er sikker på at Sir Jim kommer til å ha en positiv effekt på denne klubben, og han kommer til å være delaktig i å bringe denne klubben tilbake dit den hører hjemme, sier Maguire i et intervju med Sky Sports.

Harry Maguire feirer med ligacuptrofeet.
MER AV DETTE, TAKK: Harry Maguire er klar på at Manchester United skal være med og kjempe om de gjeveste trofeene.

Brailsford, som er sjef for sportssatsingen i INEOS, hadde tidlig et møte med spillerne.

– Han er veldig tydelig på hvordan han ønsker å jobbe og hva han ønsker å utrette med denne klubben. Han imponerte oss med måten han pratet på, og han har gitt oss motivasjon og lyst til å blø for denne drakta. Det er spennende tider for klubben. INEOS har brakt med seg frisk energi, fortsetter midtstopperen.

30-åringen mener det er på høy tid at klubben begynner å kjempe om de store titlene igjen.

– Forventningene i denne klubben er at vi skal kjempe om de store trofeene, så det har åpenbart vært noen tøffe år siden vi ikke har gjort det ofte nok. Ratcliffe har en visjon om hva han ønsker med denne klubben, og jeg er sikker på at vi beveger oss i riktig retning, avslutter Maguire.



Powered by Labrador CMS