BISARRE SCENER I LA LIGA:

Greenwood fikk direkte rødt kort for munnbruk

Utlånte Mason Greenwood har glitret for Getafe så langt denne sesongen, men tirsdagens kamp mot Rayo Vallecano vil han nok trolig raskt glemme.

Snaue fem minutter ut i andre omgang ble engelskmannen hindret ved to anledninger i et forsøk på å transportere ballen mot gjestenes mål.

Greenwood fikk imidlertid ikke frispark, og frustrasjonen lot han gå utover kampleder Jorge Figueroa. Ut ifra TV-bildene er det langt fra å enkelt å konkludere med hva 22-åringen sa, men dommeren dro likevel resolutt opp på det røde kortet.

Hendelsen skjedde på stillingen 2-0 til Rayo Vallecano. I første omgang fikk Greenwoods lagkamerat Juanmi Latasa marsjordre etter to gule kort.

Etter 7o minutter fikk Getafe rødt kort nummer tre for dagen da Damián Suárez snakket på seg to gule kort, begge i forbindelse med da han ble byttet ut. Ifølge TV-bildene var det også for munnbruk mot dommeren.

I sum har Getafe pådratt seg tre røde og fem gule kort i løpet av kampen. Suárez sitt røde kort kom imidlertid etter at byttet var fullført, så de blåkledde avsluttet kampen med ni spillere på banen.

Ex-Reds Bébé og Radamel Falcao kom begge innpå som innbyttere for Rayo Vallecano.

Greenwood har scoret tre mål og levert fire målgivende pasninger så langt denne høsten.