- Frykter at klubben sitter igjen med noen svakere enn Erik ten Hag

Publisert

I Gary Neville og Jamie Carraghers spesialprogram av The Overlap, hvor de pratet og diskuterte sammen med fans i nærmere 90 minutter onsdag var det flere ting som ble diskutert.

Blant temaene som kom opp var linken rundt England-manager Gareth Southgate som det denne uken har blitt rapportert om skal være ønsket av Sir Jim Ratcliffe og INEOS som ny United-manager.

Gary Neville har tidligere uttalt at han ikke var overrasket over at Southgate-ryktene dukket opp mye grunnet linken til Dan Ashworth som er en av de som er linket inn til klubben i den nye sammensetningen av administrasjonen.

Neville utdyper sine egne meninger når han har fått en uke til å tenke på og er nå der at han ikke liker tanken på at Ten Hag ikke skal være i United videre.

- Når jeg kikker rundt så tenker jeg med meg selv at vi kan sitte igjen med noen som kanskje ikker så god som Erik ten Hag. Han har jo nå fått to år med erfaring og det at han hadde en god førstesesong og har erfart at det er vanskeligere i den andre mener jeg han kan komme styrket ut av.

- Jeg liker ikke å tenke på at han kommer til å dra med tanke på navnene som har blitt foreslått. Det føles ikke rett.

- Jeg ønsker heller å stå bak Erik ten Hag og jeg sier ikke at vi skal gi han enda et helt år, men gi ham tid. Jeg har troen på ham.

- Jeg sa på Stick to Football forrige uke at uansett hvor godt Gareth har gjort det med England så klarer jeg ikke å se at det kommer til å funke mellom Gareth og United. Jeg har heller ikke sett hvordan det skulle funke mellom Potter ot United. Der har det vært sterkere rykter og jeg ser heller ikke hvordan Gary O'Neil og United skal fungere.

Powered by Labrador CMS