UNITED-JOURNALIST: 

– United har forhørt seg om Wolves-manageren

Manchester United skal ønske seg Wolverhampton-manager Gary O'Neil til en rolle på Old Trafford. 

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds nye sportslige ledelse med Sir Dave Brailsford i spissen venter fremdeles på at Omar Berrada skal skal ta fatt på jobben som Uniteds nye CEO. 

Situasjonen rundt mannen som trolig blir Uniteds nye sportsdirektør, Dan Ashworth, er heller ikke avklart, men det har åpenbart ikke forhindret Brailsford & co fra å kartlegge kandidater i et eventuelt nytt managerteam. 

ESPN-journalist Mark Ogden er blant dem som følger United aller tettest. Ogden skriver at United ønsker å snakke med Wolverhamptons manager Gary O'Neil om en mulig rolle på Old Trafford. 

Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford møter Manchester Uniteds Erik ten Hag på Carrington tidlig i januar. Nederlenderens fremtid i United kan fort avhenge av om det blir Champions League-spill neste sesong eller ei.

Kilder forteller til ESPN at Brailsford, Jean-Claude Blanc og INEOS sin sportslige ledelse ønsker en ny struktur av trenerteamet til United, men det er ikke kjent hvilken rolle Brailsford & co ønsker for Gary O'Neil.

Selv om ingen avgjørelse skal være tatt rundt fremtiden til Erik ten Hag, skal INEOS allerede ha kartlagt Englands landslagssjef Gareth Southgate, Brightons manager Roberto De Zerbi og Brentfords danske sjef Thomas Frank.

United-ledelsen skal imidlertid ikke ha hastverk med å felle en dom over Erik ten Hag så lenge Uniteds mulige deltakelse i neste sesongs Champions League ikke er avklart. 

United-ledelsen skal også være beredt til å vente til både Berrada og Ashworth er på plass før det tas en endelig avgjørelse om managerspørsmålet i United. 

Powered by Labrador CMS