Harry Maguire: 

Fikk råd av Beckham og røper detaljer rundt West Ham-overgangen som strandet

Da Harry Maguire ble latterliggjort av fansen etter selvmålet mot Skottland, fikk David Beckham nok. 

Publisert Sist oppdatert

Først mistet Harry Maguire plassen på United, deretter mistet han kapteinsbindet i sommer. 

Da Maguire var uheldig og scoret selvmål i treningskampen mot Skottland reagerte fansen med å latterliggjøre Maguire, noe som fikk England-sjef Gareth Southgate til å reagere kraftig. 

Det samme gjorde David Beckham som tok opp telefonen og ringte til Maguire for å gi sin støtte til landslagsstopperen.  

Beckham har selv snakket om hetsen han opplevde etter utvisningen for England mot Argentina i VM i 1998 i dokumentarserien på Netflix.

– Jeg snakket med David for tre uker siden etter Skottland-kampen. Jeg satte stor pris på samtalen. Han minnet meg på karrieren jeg har hatt til nå, og store øyeblikk jeg har hatt på banen. Når du går gjennom tøffe tider hjelper det å tenke på store øyeblikk, fortalte Maguire på Englands pressekonferanse før fredagens kamp mot Australia. 

– Jeg har sett dokumentaren hans og hva han måtte gjennomgå. Selv er jeg erfaren nå og vet hvordan jeg stenger ting ute. Jeg tror uroen påvirker familien mer enn meg. Det går opp og ned. Selv Messi og Ronaldo har hatt sine kritikere. Jeg må bare tenke på neste kamp og holde fokus, legger Maguire til. 

TELEFON FRA BECKHAM: Harry Maguire røper at David Beckham ringte ham for å gi støtte i en vanskelig tid.

I sommer hadde Maguire muligheten til å forlate United og dra til West Ham, men en overgang var ikke så nær som det man kunne få inntrykk av i media. 

– Å spille regelmessig er viktig for meg. Det var kontakt mellom Manchester United og West Ham, men klubbene var ikke enige. Det var ikke slik at det var opp til meg å bestemme og at alt var klappet og klart, røper Maguire. 

Maguire og United fikk en etterlengtet opptur med seieren mot Brentford der Scott McTominay scoret to mål på overtid, det siste etter en målgivende heading fra nettopp Maguire. 

Powered by Labrador CMS