(Photo by Nathan Stirk/Getty Images)

TIL STEDE PÅ CARRINGTON:

– Første offisielle dag på jobben for Brailsford

Publisert Sist oppdatert

Premier League må riktignok fortsatt godkjenne Sir Jim Ratcliffes minoritetskjøp av United (tar noen uker), men ingen må betvile at de nye sportslig ansvarlige er i gang med jobben.

Sir Dave Brailsford, som leder sportssatsingen til Sir Jim og Ineos, har allerede være til stede på de to siste United-kampene, og han har tidligere også møtt United-representanter i møter på Old Trafford.

Søndag var han ifølge The Athletic til stede på Carrington i det som blir beskrevet som hans første offisielle dag på jobb for United.

Den første dagen skal handle mest om å få seg et adgangskort og treffe ulike ansatte. I tillegg skal han ha blitt vist rundt på anlegget av fotballdirektør John Murtough og midlertidig toppsjef Patrick Stewart. 

Det hele blir omtalt som en myk start, der mantraet ifølge The Athletic skal være «Listen, Look, Learn.»

Brailsford vil altså være mannen som rapporterer tilbake til Sir Jim om ståa i United, og det vil også komme offisielle møter, blant annet med Erik ten Hag. Sammen vil de så ansette nye toppsjefer for Uniteds sportslige satsing, og det er også de som vil ta de endelige valgene rundt managere og spillere inn og ut.

Januar virker uansett som et godt tidspunkt for alle disse offisielle møtene. 

United har i utgangspunktet kun to kamper på blokka i januar, først mot Wigan mandag om en uke og så mot Tottenham i Premier League helga etter. Deretter er det vinterpause og minst to ukers pause før det muligens blir en FA-cupkamp til før bortekamp mot Wolverhampton 1. februar. Se hele terminlista her.

Powered by Labrador CMS