Diskusjonen er over: Dette er årets stjernespillere

Klubbens debatteam samlet seg nylig for å reflektere over Uniteds prestasjoner i 2023.

Publisert Sist oppdatert

MUTV-ankeret Mark Sullivan diskuterte sammen med tidligere United-spillere David May og Ben Thornley, og journalistene Carl Anka (The Athletic) og Neil Custis (The Sun).

Her er spillerne de mener har vært Uniteds stjernespiller i 2023:

Aaron Wan-Bissaka (Valgt av Ben Thornley)

Med mye skader i forsvaret i 2023 har Aaron Wan-Bissaka vært en viktig spiller for United.

- Jeg kommer til å holde meg til den spilleren jeg mener avsluttet forrige sesong veldig bra, og da sier jeg Aaron Wan-Bissaka. Jeg mener at han konsekvent presterer på det nivået som Manchester United trenger som back. Jeg vet at han ikke har vært så mye med i laget, men ja, jeg holder meg til valget av Aaron Wan-Bissaka.

Bruno Fernandes (Valgt av Neil Custis og Carl Anka)

Av de 66 kampene United spilte i 2023, var Bruno Fernandes den mest brukte spilleren med 62 kamper. 2023 ble også året Erik Ten Hag utnevnte han til kaptein. Med 16 scoringer sto Fernandes også for nest flest mål for klubben i 2023. Det kommer derfor ikke som et sjokk at flere mener at Fernandes er United stjernespiller.

- Kanskje ikke det populære valget, men for meg er Bruno alltid der, han vil alltid ha ballen og er alltid involvert. I kampen mot Aston Villa her om dagen, var han over alt i andre omgang, og for meg er Bruno Fernandes nøkkelen til dette laget, sa Custis.

- Jeg skal si meg enig med Neil og velge Bruno Fernandes. Jeg har sett på alle prisene for månedens spiller i 2023, og du kan virkelig se spillere komme inn og ut av form, så Bruno står ikke med flest kåringer, jeg tror det er uavgjort mellom han og Marcus. Derfor vil jeg gi den til Fernandes og si «Her har du den, årets spiller», sa Anka.

Bruno Fernandes tar en corner mot Fulham.

Aaron Wan-Bissaka og Alejandro Garnacho (Valgt av David May)

Tidligere United-spiller David May klarte ikke å bestemme seg for bare en spiller. Valget falt på Aaron Wan-Bissaka og Alejandro Garnacho.

Sistnevnte fikk flere gode innhopp i 2022/23-sesongen, før han gjorde seg fortjent til fast plass i startelleveren i 2023/24-sesongen. Målet han scoret mot Everton vil nok forbli et av de bedre minnene United-supporterne kan se tilbake på fra dette året.

- Jeg vil ha en liten bit av Aaron og litt av Garnacho. Jeg tror Garnacho har kommet i forgrunnen nå, han har gjort det veldig, veldig bra. Legg noen flere mål sammen med prestasjonene denne sesongen, og han vil være med i kampen om årets spiller.

Powered by Labrador CMS