LIVE U18:

Biancheri-dobbel i United-seier

Manchester Uniteds U18-mannskap med overbevisende 3-1-seier mot Everton

Manchester United vant 3-1 mot Everton i sesongens siste ligakamp i Premier League North.

United var det førende laget selv om gjestene også yppet seg den første halvtimen. Sakte, men veldig sikkert, koblet imidlertiddUnited grepet om kampen og Gabriele Biancheri sendte hjemmelaget i føringen etter 38 minutter. Jaydan Kamason la inn i feltet etter et bra United-angrep, og der ventet Biancheri som fikk en enkel oppgave med å sende ballen i mål.

Everton utlignet like før pause, men på overtid av 1. omgang scoret Biancheri på nytt og United ledet 2-1 til pause.

United hadde god kontroll hgjennom hele 2. omgang, men måtte vente helt til det 83. minutt, og en kjempetabbe i Everton-forsvaret, før Malachi Sharpe punkterte kampen med 3-1-scoringen.

Manchester United 3-1 (2-1) Everton

U18 Premier League North
Carrington

Gult kort: Jack Fletcher (33)

Mål. 1-0: Gabriele Biancheri (Kamason, 38), 1-1: Rocco Lambert (45), 2-1: Biancheri (Curley, 45+2), 3-1: Malachi Sharpe (83)

United: Tom Myles, Jaydan Kamason, Finlay McAllister, Daniel Armer, James Nolan, Jacob Devaney, Ruben Curley (Albert Mills, 84), Zach Baumann, Malachi Sharpe, Gabriele Biancheri (Siem Eyob-Abraha, 84.) , Jack Fletcher
 Uben.innb.: Will Murdoch, Dante Plunkett

Live:

Slutt: Der er kampen over og det samme er Premier League North-sesongen. United vinner 3-1 mot Everton i en underholdende og morsom kamp.  Gabriele Biancheri (2) og Malachi Sharpe scoret målene for United.

90 min: Dommer Nathaniel Cox legger til minimum fem minutter.

84 min: United med dobbeltbytte: Albert Mills og Siem Eyob-Abraha erstatter Ruben Curley og tomålsscorer Gabriele Biancheri

83 min: MÅL. United øker til 3-1 og det er Malachi Sharpe som utnytter en stor tabbe i forsvaret til Everton. Vi nevnte det tidligere, Everton spiller på ørsmå marginer i de bakre rekker og dette gangen blir de straffet. Sharpe leser et tilbakespill til keeper, snapper ballen og sender den i mål.

80 min: Stor sjanse for Everton! Catesby får ballen inne i 16-meteren. Prøver et hardt skudd langs bakken mot nærmeste stople. Thomas Myles er lynraskt nede og redder.

77 min: Joda, det er Jason Wilcox som er på plass på Carrington og ser på oppgjøret mellom United og Everton. Snakker sammen med tidligere teknisk direktør Darren Fletcher på sidelinjen.

76 min: United i nok en angrep. Sharpe fyrer løs, men skuddet byr ikke på nevneverdige problemer for Pickford.

72 min: Evertons Harvey Foster fyrer løs. Skuddet er hardt men rett på United-keeper Myles som har full kontroll.

72 min: Everton på en sjelden, men farlig visitt. Et farlig innlegg klareres til corner.

67 min: Nolan får en mulighet fra hjørnet av 5-meteren. Pickford i Everton-målet redder mesterlig og slår til corner. Det er United, United og atter United nå.

66 min: Biancheri prøver et skudd fra skrått hold. Det blokkeres.

60 min: James Nolan treffer nettveggen fra skrått hold. Hadde nok vært et bedre alternativ å legge ballen ut i feltet. United presser på for en tredje og potensielt avgjørende scoring.

59 min: MUTVs kamera fanger opp en kar som står på sidelinjen og ser på oppgjøret. Vi ser ham bare på avstand, men han ligner veldig på Jason Wilcox, og det ville vel ikke vært unaturlig om den ferske tekniske direktøren er på plass for å se hva det som, forhåpentligvis, blir morgensdagens United-spillere kan utrette.

57 min:  Biancheri får muligheten til å banke inn sitt tredje for dagen, men får aldri dreis på skuddet og Everton slipper unna med skrekken.

53 min:  Et langt United-angrep avsluttes av Zach Baumann, men headingen blir for løs. United fortsetter å styre, men Everton er ikke ufarlige når gjestene får sjansen til å gå fremover.

47 min: Everton prøver hele tiden å spille seg ut bakfra selv om det er trangt. Skaper farlige situasjoner som United kanskje kan utnytte,

46 min: 2. omgang er i gang

Pause: Det er praktisk talt det siste som skjer før hvilen. United går i garderoben etter en spillemessig godkjent 1. omgang selv om det er ting å rette på. To scoringer av Gabriele Biancheri sørger for at United leder til pause.

45+2 min: MÅL. Nå renner plutselig målene inn og United er tilbake i føringen. Ruben Curley kommer seg fri på venstrekanten og legger hardt inn foran mål. Der dukker Biancheri opp igjen og sender ballen i mål. STrålende angrep fra United.

45 min: MÅL. Everton utligner. Scoringen kommer nesten ut av ingenting. Ballen havner hos Rocco Lambert på høyrekanten og han serverer et skudd som suser inn ved nærmeste stolpe forbi Myles.

43 min: Thomas Myles i United-buret har ikke hatt mye å gjøre den siste halvtimen, men han er våken på en gjennombruddspasning for Everton.

38 min: MÅL! United tar ledelsen 1-0 etter et strålende angrep. United presser på og ballen havner hos Gabriele Biancheri som får en enkel jobb med å dytte den inn i nettmaskene fra kloss hold. Fortjent etter spill og sjanser.

33 min: Jack Fletcher serverer noen gloser til dommeren og får gult kort. Unødvendig.

31 min: James Nolan prøver å skru ballen i lengste hjørne fra 17-18 meter. Skuddet går utenfor

30 min:  Det er fremdeles United som styrer banespillet, men de store sjansene uteblir.

23 min: Vi er halvveis i 1. omgang. Begge lag har hatt sine sjanser, men det er målløst så langt.

17 min: Everton får en sjanse på kontring, men Uniteds kaptein Finley McAllister får ryddet unna til corner. Den klarerer United og kan slå kontra. Den ender med at Evertons keeper George Pickford kolliderer med en av sine egne spillere og blir liggende.

14 min: United kobler et visst grep her nå. Får halvsjanser på flere innlegg og cornere. Det er forresten et imponerende høyt tempo innledningsvis i denne kampen.

10 min: Jaydan Kamason kommer på et strålende raid på høyresiden. Kommer seg også til en god skuddposisjon og fyrer løs. Like utenfor.

7 min: Gabriele Biancheri får en stor sjanse, men får ballen for langt foran seg før han skal avslutte. Everton-keeper Pickford rydder opp

6 min:  United-keeper Thomas Myles med en solid redning på et langskudd. Everton har vært overraskende friske i starten.

2 min: Evertons keeper George Pickford, som ikke er i familie med førstelagets keeper Jordan, leverer en god redning på et skudd fra Malachi Sharpe. Corneren blir resultatløs.

1 min: Gjestene Everton tar avspark og vi er i gang på Carrington.