– Bare nyt øyeblikkene, bruk tid med de du elsker og vær positiv hele tiden

Publisert

Manchester Uniteds sisteskanse André Onana har hatt en svært positiv formkurve denne sesongen.

Etter flere skjebnesvangre blundere i høst, særlig i Champions League, har kameruneren spilt seg meget varm i trøya på Drømmenes Teater.

I et intervju med klubbens offisielle magasin, forklarer 27-åringen hva som er nøkkelen bak den positive utviklingen i debutsesongen på Old Trafford.

Der drar han paralleller til bokselegenden Muhammad Ali.

– Tankesettet hans var fantastisk. Han møtte på mange utfordringer, og valgte hele tiden å se det positive. Det er det jeg liker. Uansett hva som skjer i livet, så kommer det ikke til å regne for alltid. Solen kommer også til å skinne, og når den gjør det, kommer det til slutt regn igjen. Det handler om å finne en balanse, forteller Onana.

Sisteskansen ble hentet til Manchester United etter en gnistrende fjorårssesong i Inter, der han blant annet spilte Champions League-finale. 

Starten på Old Trafford var ikke enkel, uten at det preget målvakten selv.

– Når du har en dårlig dag, kommer det til å komme en bedre. Alt er midlertidig, og det er du nødt til å håndtere. Når du er i dårlig humør, bruk det til noe positivt. Når du er i godt humør, bruk det til noe positivt. Bare nyt øyeblikkene, bruk tid med de du elsker og vær positiv hele tiden, fortsetter Onana.

André Onana omfavnes av Harry Maguire etter å ha reddet straffespark på overtid mot FC København i høst.
Powered by Labrador CMS