Martin Ødegaard og Mikel Arteta etter tapet mot Fulham.

Arsenal tapte igjen, men avstanden til topp-5 økte for United

Publisert Sist oppdatert

Det er spilt 20 ligakamper. Det gjenstår 18. United ligger på 7. plass på tabellen, men for langt bak de beste for at noen kan være fornøyde.

Likevel er avstanden opp interessant, og etter de to Premier League-kampene på nyttårsaften er avstanden opp til 5. plass åtte poeng, mens avstanden opp til 4. plass er ni poeng. Det er verdt å merke seg at avstanden til 5. plass er vel så viktig som avstanden til 4. plass.

Det skjer etter at Arsenal søndag tapte 2-1 borte mot Fulham. Det var Arsenals andre strake tap, og Mikel Artetas menn har kun vunnet én av sine seks siste kamper i alle turneringer. 

Samtidig vant Tottenham 3-1 mot Bournemouth 3-1, og kan se et video-sammendrag fra de to kampene under.

Det er verdt å merke seg at de fire beste i Premier League er sikret spill i nye Champions League neste sesong, men at det også kan holde med å bli nummer fem. 

UEFA deler nemlig ut to «gratisplasser» i Champions League til de ligaene som gjør det best i denne sesongens europeiske turneringer. Hvis de gjenværende engelske lagene i Europa gjør det bra så kan det altså meget vel hende at 5. plass holder for spill i Champions League neste sesong.

Videosammendrag:

Fulham 2-1 Arsenal

Tottenham 3-1 Bournemouth

Powered by Labrador CMS