Det begynner å bli en stund siden Harry Maguire havnet i bråk med politiet i Hellas, men nå er datoen for ankesaken satt.

Den skal holdes på den greske øya Syros 7. juni 2023. Det skriver The Sun.

Det betyr at United-kapteinen kan konsentrere seg fullt og helt om fotballen den neste sesong, før han da neste sommer skal forsøke å få omgjort dommen, som han den gangen anket med en gang.

Fredag 29. juli

U17-laget vant SuperCupNI

Uniteds U17- og U19-lag har brukt uka i Nord-Irland, og U17-laget spilte seg torsdag kveld frem til finale.

I finalen var det skotske Rangers som stod på motsatt banehalvdel.

Der ble Shea Lacey og Harrison Parker de store heltene med et mål hver.

Torsdag 28. juli

U17-laget klar for finalen i Nord-Irland

I semifinalen ble County Tyrone slått 3-1, etter scoringer av 15-åringene Finlay McAllister (2) og Victor Musa.

United møter skotske Glasgow Rangers i finalen.

United-legende mistet ufødt barn

Kate Ferdinand, kona til Rio Ferdinand, offentliggjorde på sin Instagram-konto at paret akkurat mistet sitt ufødte barn. En legesjekk i uke 12 viste at barnets hjerte hadde sluttet å slå.

Rio har etter hvert blitt en kjent stemme blant engelske fotballeksperter, men som Kate er inne på i sitt innlegg så er det selvsagt hjerteskjærende for alle som opplever noe slikt.

Rio og 31 år gamle Kate har fra før av ett barn sammen.

Onsdag 27. juli

Mather herjet mot Nord-Irland

U19-laget spilte onsdag kveld ny kamp mot Nord-Irland i SuperCupNI. Onsdag som mandag var det Uniteds unggutter som gikk ut som det seirende laget.

Sam Mather markerte seg tidlig i kampen med en fantastisk frisparkscoring og ga United ledelsen 1-0. Like etter var samme mann på pletten enda en gang og doblet ledelsen.

Nord-Irland ble sluppet inn igjen i kampen og fikk en redusering, før Manni Norkett satte inn 3-1 etter snaue 70 minutter.

I tillegg til målscorerne så trekkes Dan Gore og Marcus Lawrence frem som imponerende for Uniteds unggutter.

Vant enkelt i siste test før kampen i Oslo

Atletico Madrid spilte onsdag kveld treningskamp mot Numancia som spiller på nivå tre i det spanske ligasystemet.

Det ble som ventet en enkel seier for Diego Simeone og hans menn som vant 4-0.

Målscorere var Thomas Lemar, Angel Correa, Geoffrey Kondogbia og Matheus Cunha.

Atletico-manageren lot spillerne få 45 minutter hver og gjorde elleve bytter i pausen.

U17-laget spilte uavgjort i SuperCupNI

Manchester Uniteds U17-lag spilte onsdag mot MK Dons U17 i SuperCupNI i Nord-Irland.

Unggutta lå tidlig under 2-0, men slo knallhardt tilbake. Først ved Sekou Kaba og deretter med scoring fra Finlay McAllister og stillingen var 2-2.

Det så lenge ut til å ende 2-2, men på overtid tok kampen nye og dramatiske vendinger. MK Dons scoret det de trodde var vinnermålet og gikk opp i 3-2, før United gikk rett fra avspark og utliknet til 3-3 og scoring av James Scanlon.

Dermed endte det 3-3 i den tredje kampen i SuperCupNI.

Etter gruppespillet ble U17-laget nummer 2 i gruppa og skal spille semifinale torsdag. Motstander der er County Tyrone.

U21-laget møter internasjonal motstand i Premier League International Cup

Manchester Uniteds U21 lag er et av 24 lag som deltar i Premier League International Cup den kommende sesongen.

Turneringen består av 12 lag fra Premier League og 12 inviterte lag fra rundt om i Europa.

Det er tre grupper med som hver har åtte lag, og de engelske lagene spiller kun mot utenlandsk motstand i gruppespillet.

United er trukket i gruppe B og er i gruppe med Arsenal, Brighton, West Ham, Sparta Praha, PSV Eindhoven, Feyenoord og Monaco.

Alle Uniteds kamper er satt opp på hjemmebane og skal etter planen spilles på Leigh Sports Village.

Amir (14) imponerte for Uniteds U17-lag

Uniteds U16 vant også tirsdagens kamp i SuperCupNI i Nord-Irland. Denne gangen ble det 1-0-seier mot County Fermanagh etter en scoring av Adam Berry.

United burde ifølge rapportene vunnet mer, og 14 år gamle Amir Ibragimov skal ha imponert. 14-åringen er tidligere mest kjent for å ha fått en straffe, men så ha fortalt dommeren at det var feil. Da dommeren ikke ville høre så sparket han i stedet straffen rolig tilbake slik at keeper kunne redde.

Mandag 25. juli

U17 og U19 med seirer i Nord-Irland

Manchester Uniteds U16-lag og U19-lag er i starten av denne uka i Nord-Irland hvor de skal spille SuperCupNI.

Der ble det to seirer mandag.

Ethan Wheatley (16) scoret begge målene da Uniteds U17-lag startet med en 2-0-seier mot Surf Select.

Deretter snudde U19-gutta 0-2 ved pause til 3-2-seier mot Nord-Irland U19. 16-åringene Ethan Williams og Jack Kingdon scoret først, før mer kjente Ethan Ennis (17) ordnet 3-2.

AcademyarenaUTD melder tidligere mandag om følgende to tropper for de to United-lagene.