katiemccabecaldwell301121

Seier for Caldwell & co

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 19. juni


Seier for Caldwell & co

Det irske landslaget vant søndag 1-0 mot Filippinene i en privatlandskamp. Diane Caldwell spilte hele kampen i et irsk forsvar som klarte å holde tett.

Om Diane Caldwell blir værende i United er verken bekreftet eller avkreftet. Hun ankom klubben i januar, og ble på grunn av alle skadene et fast innslag på laget frem til hun ble skadet i forkant av kampen mot Everton på Old Trafford.

Torsdag 16. juni


Earps holdt nullen for England

Uniteds Mary Earps holdt nullen da England slo Belgia 3-0 i en oppkjøringskamp til fotball-EM torsdag kveld.

Hun spilte hele kampen, mens Uniteds Ella Toone og Alessia Russo aldri kom på banen.

Kvinnelaget møter PSG i semifinale

Kvinnelagets semifinale-motstander har blitt avslørt. De møter PSG den 16. august i en sommercup som har fått navnet «Women’s French Cup». Hvis de vinner kampen, møter de enten Bayern München eller Barcelona til finale.

Onsdag 15. juni


To spillere nominert til Golden Boy

Tuttosport har offentliggjort lista med de 100 spillerene som er nominert til årets Golden Boy. Blant disse spillerene er Anthony Elanga og Amad Diallo. Prisen går til den beste spilleren under 21 år.

Tre kvinner fra United klare for EM

Mary Earps, Ella Toone og Alessia Russo er klare for å spille EM-gruppespill med England. Europa-mesterskapet, som allerede er utsatt et år på grunn av pandemien, skal spilles i England og engelskmennenes første kamp spilles 6 juli, på Old Trafford. Englands trener, Sarina Wiegman bekreftet sine 23 spillere onsdag kveld, og Lucy Staniforth og Katie Zelem var blant de fem spillerene som ikke ble tatt med.

Tirsdag 14. juni


United bekreftet U23-treningskamp

30. juli – samme dag som United spiller i Oslo – så skal Uniteds U23-lag spille en treningskamp borte mot National League-laget Altrincham.

Det bekrefter klubben.

Kampen spilles på Altrinchams hjemmebane, Moss Lane, som ofte blir brukt av United i ulike sammenhenger, og som en periode også var fast hjemmebane for United-reservene. Kampstart er 16.00 (skandinavisk tid).

United stiller trolig ganske ungt i denne kampen, med tanke på at United som nevnt spiller treningskamp mot Atlético Madrid samme dag, og på Old Trafford mot Rayo Vallecano dagen etterpå.

Matic gjenforenes med Mourinho

Nemanja Matic var den første United-spilleren som annonserte at han var ferdig i klubben etter sesongen. I dag kom bekreftelsen på at Matic har signert for Roma, der han gjenforenes med José Mourinho for tredje gang.  Serberen spilte for Mourinho i Chelsea og Manchester United.

Finaleseier for Hannibal

Hannibal Mejbri var sentral i Tunisias semifinaleseier, men måtte likevel ta til takke med rollen som innbytter i finalen mot arrangørnasjonen Japan tirsdag formiddag.

Med 3-0-seier vant Tunisia Kirin Cup. Med Mejbri på banen scoret Tunisia to mål det siste kvarteret.

Harris ferdig i United

Manchester United bekrefter at Martha Harris ikke blir værende i klubben når kontrakten går ut denne måneden. Backen var med fra kvinnelagets begynnelse i 2018, men har etter hvert mistet plassen på laget.

– Tidligere United-sjef vil kjøpe Everton

Ifølge Telegraph fronter Peter Kenyon et konsortium med flere amerikanske partnere som er i dialog med Everton-eier Farhad Moshiri om et oppkjøp. Samtalene skal være i en tidlig fase.

Kenyon var administrerende direktør i Manchester United fra 2000 til 2003, da han på kontroversielt vis forlot klubben til fordel for Chelsea. De siste årene har han vært involvert i flere oppkjøpsforsøk som rådgiver.

Mandag 13. juni


Frustrert Garner med på sjokktap

Det engelske U21-landslaget var allerede klare for fotball-EM neste sommer. Sånn sett var et hjemmetap i den siste kvalifiseringskampen mot Slovenia mandag kveld i seg selv ikke så spesielt.

Når man ser på engelskmennenes historie i turneringen så blir det likevel det. England U21 hadde spilt 53 kvalifiseringskamper fordelt på over 10 år etter 2011 siden de sist tapte en kvalifiseringskamp. Så skjedde det altså mandag.

Garner spilte 74 minutter som defensiv midtbanespiller, eller nærmere bestemt ballfordeler, men akkurat som lagkameratene så klarte han ikke å utmerke seg i 1-2-tapet. Han pådro seg også et gult kort like før han ble byttet ut i 74. minutt.

Tidligere United-spiller Angel Gomes kom også innpå i kampen, mens Villa-talentet Cameron Archer satte Englands trøstemål på overtid.

Ny klubb for Joe Riley

Joe Riley fikk to A-lagskamper for United under Louis van Gaal.

Etter United-karrieren har han spilt for Bradford og Carlisle – to sesonger i hver klubb – men nå er han klar for Walsall.

To priser til Garnacho

Alejandro Garnacho imponerte for Argentinas U20-landslag i Tournoi Maurice Revello – det som tidligere hette Toulon-turnerningen – med fire mål og én målgivende pasning (pluss at han vant et straffespark) på fire kamper.

Nå har Garnacho vunnet to priser i ulike kåringer fra turneringen – han scoret nemlig turneringens beste mål, i tillegg til at han ble kåret til Revelation of the Tournament – turneringens åpenbaring.

Gratulerer, Alejandro!

Under kan dere se Garnacho-frisparket som ble kåret til turneringens beste mål:

Powered by Labrador CMS