Newcastle avga poeng på bortebane

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 21. januar


Se høydepunktene fra de Premier League-kampene

Crystal Palace 0-0 Newcastle
Southampton 0-1 Aston Villa
Bournemouth 1-1 Nottingham Forest
Leicester 2-2 Brighton
West Ham 2-0 Everton
Liverpool 0-0 Chelsea

Hannibal Mejbri fyller år

Manchester Uniteds utlånte midtbanespiller, Hannibal Mejbri, fyller i dag 20 år.

Dagen feires med en startplass når Birmingham møter Preston på hjemmebane i Championship.

Fredag 20. januar

Leandro Trossard klar for Arsenal

Arsenal forsterker seg og har hentet Leandro Trossard fra Brighton.

Den belgiske angrepsspilleren hentes for £27 millioner og har signert en langtidskontrakt med Premier League-lederen.

Mikel Arteta bekrefter på sin pressekonferanse før kampen mot United at 28-åringen er registrert og klar for spill allerede til søndagens kamp.

29 år siden Sir Matt Busby gikk bort

20. januar 1994 gikk Sir Matt Busby bort. Busbys spillerkarriere fant sted hos Uniteds største rivaler nemlig Liverpool og Manchester City, men da han i 1945 tok over som United-manager brakte han stor suksess til klubben.


Bak United-roret vant han fem ligamesterskap og to FA-cup-seire. I 1968 førte Busby klubben til topps i den gjeveste klubbturneringen, Serievinnercupen – som første engelske klubb. Så det var ikke uten grunn at kallenavnet «Busby babes» vokste frem. 

Busby overlevde den tragiske Munchenulykken i 1958.

City med snuoperasjon

To kjappe scoringer rett før pause sørget for at Tottenham, noe overraskende, gikk til pause med ledelse mot de regjerende mestrene. City snudde i midlertidig kampen og stoppet ikke før det sto 4-2 på lystavlen.

For United sin del betyr dette at de beholder luken ned til nettopp Spurs på 5. plass med seks poeng, selv med en kamp mindre spilt. Over seg på tabellen har de røde djevlene, City med tre poengs forsprang og søndagens motstander Arsenal med åtte poengs forsprang og en kamp mindre spilt. Med andre ord blir søndagens batalje mot Nord-London laget en svært viktig kamp om United skal henge med i.

Torsdag 19. januar

18-åring sendt på lån

Shola Shoretire skal spille resten av sesongen på lån, men 18-åringen reiser ikke langt. Angrepsspilleren lånes bort til Bolton Wanderers, som ligger i Stor-Manchester. Bolton ligger i skrivende stund på femteplass i League One og har tidligere vunnet FA-cupen fire ganger.

— Her går jeg over til senior fotball, det er akkurat det jeg trengte. Forhåpentligvis får jeg et godt lån her, og det vil få meg til et godt sted, sa Shoretire.

Bailly utestengt i sju kamper

Eric Bailly har nå fått dommen etter at han sparket en motstander i brystet under en cupkamp nylig. Dommen ble sju kampers suspensjon.

Banestormeren postet bilde av seg selv og Casemiro


De fleste som så onsdagens kamp mellom Crystal Palace og United så også at en banestormer entret gressteppet for å ta et bilde med Casemiro.

Nå har fyren faktisk postet akkurat dette bildet på sosiale medier, i det som må sies å være en svært spesiell situasjon.

Amad månedens beste

Amad Diallo vant supporternes månedens beste spiller i Championship for desember. Det ble klart torsdag.

Den utlånte United-spilleren scoret tre mål i en måned som endte med tre seirer, to uavgjorte og to tap for Sunderland.

Onsdag 18. januar

Oyedele sendt ut på lån

Altrincham Football Club bekreftet tirsdag kveld at Maxi Oyedele har gått på lån til klubben. Det har foreløpig ikke blitt bekreftet hvor lenge Oyedele skal være der.

Ved utlån til non-league vil 18-åringen fortsatt ha mulighet til å trene med United, og han kan også spille akademikamper for United, og med Altrincham i nærområdet så høres det ut som et utlån med lav risiko for den talentfulle midtbanespilleren, som har hatt en fin utvikling det siste året, og som har trent med førstelaget.

Oyedele satt på benken da Altrincham vant 3-2 mot Maidenhead på tirsdagskvelden.

Mandag 16. januar

Weghorst-stemmen imponerer


Det er hva han gjør på banen som kommer til å definere Wout Weghorsts tid i United, men nå går det viralt at det virker som om United har fått en ganske så bra sangstemme inn i garderoben. Dette klippet fra Wolfsburg-tiden hans.


Powered by Labrador CMS