Om Ramos/Otamendi-ryktene

SPORT WITNESS med noen interessante sitater og observasjoner.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

Otamendi-agent hevder at klienten vil finne ny klubb før en eventuell overgang for Sergio Ramos blir klar.

Det har dukket opp noen interessante sitater fra Nicolas Otamendis agent, Eugenio Lopez.
Lopez representerte Ángel Di María den gang han var i ferd med å skape seg et navn i Argentina, og synes å ha opprettholdt sin interesse for spilleren selv etter at Di María ble del av Jorge Mendes’ stall. På enkelte felt opptrer han fortsatt som rådgiver for United-spilleren.

I fjor sommer lot Lopez seg tydelig irritere over Real Madrids behandling av Di María. Spanjolene gjorde Di Marías overgang til Manchester United vanskelig, og sendte ham til og med en melding under VM, der de presset ham til ikke å spille for Argentina dersom han ikke var 100 % frisk.
Di María har siden uttalt seg offentlig om en oppførsel som fra Real Madrids side virket både urettferdig og nærmest tyrraniserende.

Lopez var så visst ikke imponert og, ifølge spanske Cope ønsker han ikke at Otamendi drar dit. Det har vært rapportert at Otamendi ville bli Sergio Ramos’ erstatter i Real Madrid, men Lopez uttaler at klienten hans vil ha skrevet under for en annen klubb før en eventuell overgang for Ramos blir klar.

Agenten siteres på følgende: «Før Sergio Ramos drar – hvis han gjør det – fra Real Madrid, vil Otamendi allerede spille i en annen klubb».

Det er ikke så mange klubber som har råd til Otamendi, og Manchester United er den eneste som nevnes av Cope. Dersom det ikke blir noe av en Ramos-avtale, vil Otamendi stå frem som et mer enn bra nok alternativ. Det virker også som om han var del av planen før Ramos-sirkuset kom til byen.

Likevel, og uansett hva Lopez har sagt, kan vi vanskelig se for oss forsvarsspilleren vrake Real Madrid dersom Ramos skulle dra til Manchester United.

Powered by Labrador CMS