På vei – eller?

Kan komme annonsering om noen timer, melder Metro. SPORT WITNESS har sett nærmere på den påstanden.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen har de sett på lørdagens rapporter om at det kan komme en snarlig Nicolás Gaitán-annonsering fra United. Er det noe i det, eller er det en ny kreativ oversettelse fra Metro?

United klare til å annonsere overgang i løpet av de kommende timene – den virkelige historien

Av: Sport Witness

Åh, Nicolás Gaitán, du tester oss. Argentineren har vært like ved å signere for United siden 2012, og for å være rettferdig mot spilleren: Han sa selv sist uke at det ryktet begynner å bli noe gammelt. Han forklarte til O Jogo: «De har snakket om meg til United i fem år, men jeg er fortsatt her. Ingen snakket med meg, jeg er fornøyd i Benfica.»

Metro påstår lørdag ettermiddag i en overskrift: «Manchester United klare til å annonsere Nicolás Gaitán-overgang i løpet av de kommende timene». Den britiske avisen, ikke kjent for å være pålitelige, fortsatte: «Benficas offensive midtbanespiller skal ha blitt enig med Louis van Gaals lag, med Nani visstnok som en del av avtalen for den portugisiske klubben. Gaitán, 27, kan bli annonsert [klar] av United i løpet av de neste timene, ifølge rapporter i Portugal

Her linkes det til siden til den portugiske Record, som ikke overraskende ikke sier noe som backer opp Metros påstand. Det Record faktisk sier er:

«Den engelske pressen skrev i går om at El Zurdo [Gaitán] allerede har signert en foreløpig avtale med de røde djevlene, informasjon som ikke er bekreftet, men som kan bli en realitet i løpet av de kommende timene.»

Så det Record sier er at Gaitãn kan ha signert en innledende avtale med United, basert på ubekreftede rapporter i engelsk media, og fra det klarte Metro å finne «United klare til å annonsere Nicolás Gaitán-overgang i løpet av de kommende timene»?

Virkelig?

Benfica v Sporting Lisbon: Primeira Liga
NANI: Kobles igjen til Sporting-erkerival Benfica.

Les flere saker fra Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS