Bebé som mellomlegg ..?

Uniteds 23 år gamle portugiser antyder at Benfica kan bli hans neste klubb.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

I dag viser nettstedet til portugisiske A Bola, som onsdag kom med siste nytt i ryktesagaen om Nicolas Gaitan, den argentinske Benfica-spilleren som i lange tider har vært linket til Manchester United.

Av: Sport Witness

Overgangsryktene har pågått i over to år, og dermed er Gaitan en alvorlig utfordrer til Wesley Sneijder i kampen om hvem som har vært hyppigst nevnt i forbindelse med United uten å ha skrevet under. Trolig har han vært linket i lenger tid – og oftere – enn de fleste som faktisk har signert for klubben.

Sevilla FC v SL Benfica - UEFA Europa League Final
NICOLAS GAITAN – United-ryktene nekter å forstumme.

Det nye i A Bola-påstanden er innlemmelsen av Bebé. Den portugisiske angriperen har hatt en god sesong, og avisen hevder at Manchester United vil sende ham til Benfica for å senke prisen på Gaitan. Det er en tanke som appellerer til manager Jorge Jesus.

Bebé selv er vanligvis mer enn villig til å prate med portugisk presse, sannsynligvis fordi de har behandlet ham bedre enn de fleste. Torsdag siteres han av A Bola på følgende:

– Benfica ville blitt et stort steg … Jeg har ett år igjen av kontrakten med Manchester United, og vet i øyeblikket ikke hvor jeg skal spille neste sesong. Det er helt åpent. Det avhenger av Manchester United, og det avhenger av mine representanter.

Benfica ville vært et godt valg for Bebé. Sport Witness’ Portugal-ekspert, Jan Hagen, mener at han ville blitt en fin tilvekst til stallen der, spesielt dersom de skulle miste Oscar Cardozo i sommer.

Uansett, og med tanke på de årelange ryktene,  er det kanskje mer sannsynlig at Bebé havner i Benfica enn at Gaitan dukker opp på Old Trafford.

Her kan du følge Sport Witness på Twitter

Powered by Labrador CMS