– Vi skal angripe United

– Ser man på Manchester Uniteds siste kamper, har lagene som har lagt seg bakpå fått en smell, sier Alan Pardew.

Publisert Sist oppdatert
Bortsett fra tapet mot Blackburn på nyttårsdagen har United vært effektive foran mål. Med 16-1 i målforskjell på de fire siste kampene før lørdagens tap, kan man trygt si at det ikke alltid fungerer å ligge bakpå mot den regjerende ligamesteren.
Det har også Newcastles manager Alan Pardew fått med seg. Han forteller til engelsk presse at laget hans ønsker å være offensiv i onsdagens kamp.

– Godt rustet

Med en av ligaens formspillere på topp, i form av Demba Ba, etterfulgt av en midtbaneduo bestående av Cheik Tioté og Yohan Cabaye, er det ingenting i veien for at geordiene kan angripe. – Vi har en spiss i form, en sentral midtbane som er vel så god som deres. I tillegg har forsvaret og målvakten vår vært solide i hele år. Vi er godt rustet for å angripe, forteller Pardew.

To revansjesugne lag

Newcastle Uniteds midtbanemann Yohan Cabaye, er veldig klar over at det kan være farlig å møte Manchester United etter et tap. – Vi vet at de nesten aldri taper to kamper på rad. De er klare til å slå tilbake. Spesielt Rooney. Men det kommer til å være flere spillere vi må se opp for, sier han. Det er Cabayes sjef helt enig i. – Jeg er hundre prosent sikker på at Rooney kommer til å spille. Det gjør nok også Ferdinand, Giggs og Smalling. Da ser laget deres plutselig mer balansert ut, avslutter manageren.
Powered by Labrador CMS