– Vi går for tre poeng

Yohan Cabaye tror Newcastle-jubelen fortsetter på Old Trafford lørdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Newcastle har imponert alle denne sesongen. De ble av flere tippet til nedrykk, men etter tolv kamper ligger de på fjerdeplass, fire poeng bak United på andreplass. Alan Pardews menn var ubeseiret helt til forrige runde, da det ble 3-1-tap mot Manchester City.

En av grunnene til den overraskende suksessen er Yohan Cabaye. Franskmannen kom fra Lille i sommer for en ukjent sum. Han har raskt funnet seg til rette i den Nord-Engelske byen og har startet samtlige ligakamper denne sesongen. Nå venter en av de største utfordringene så langt på bortebane mot United, men han frykter ikke de regjerende ligamesterne.

– Det er en stor kamp på en stor stadion, men det er bra for oss. Vi vil vinne mot United, og jeg tror vi kan klare det. Vi kommer til å gå for tre poeng på lørdag, sier Cabaye til Newcastle Evening Chronicle.

– Vi har to store og tøffe tester mot United og Chelsea de neste ukene. Da får vi se hvor gode vi virkelig er og om vi har det som trengs for å slå de beste lagene i ligaen, legger han til.

Kampstart mellom United og Newcastle er 16.00 lørdag, og kampen kan sees på TV2 PL 1.

Powered by Labrador CMS