Spår stygge sifre

BOSTON: – New England Revolution blir ingen målestokk for Manchester United, sier Brian Lofrumento, redaktør for nettstedet PremiershipTalk.com.

Publisert Sist oppdatert

Den 22 år gamle Boston-gutten har fått New England Revolution-sympatiene gjennom genene, men innrømmer at han sliter med å velge side når de to favorittklubbene barker sammen på Gillette Stadium i natt. Han er imidlertid ikke i tvil om hvor seieren havner.

– Nei, New England Revolution havnet desidert sist i Eastern Conference denne sesongen, så jeg tror ærlig talt at det blir enveiskjøring og stygge sifre, sier Lofrumento til united.no

Det er ventet drøyt 25,000 tilskuere på tribunene i nattens kamp, og selv om de aller færreste deler Luframentos sympati for de nybakte, engelske ligamesterne, tror han uansett at de fremmøtte – tross relativt stive billettpriser – vil føle at de får valuta for pengene.

– Revs-supporterne forventer ingenting – for totalt sett er laget ung og uerfarent. Forsvaret er også fryktelig svakt, så jeg tror de er innstilte på tap og sånn sett ville satt pris på målfest – bare for underholdningens skyld, forklarer Lofrumento, som er født og oppvokst i Boston.

Redaktøren for PremiershipTalk.com spår en kamp der Manchester United kommer til å vise seg totalt overlegne. Samtidig advarer han mot spesielt én mann på MLS-laget.

– Ja, pass opp for Joseph Shalrie, han er altfor god til å være her. Faktisk var han på vei til skotsk fotball og Celtic i fjor, men ligaen nektet å selge ham, forteller Lofrumento.

– Hvordan kommer New England Revolution til å gå ut?

– Det er umulig å si noe om, for treneren (Steve Nicol, journ.anm) gjør endringer hele tiden. I tillegg ser han på motstanden og velger deretter, avslutter 22-åringen.

Powered by Labrador CMS