Matic og Valencia tilbake mot Spurs?

Kan to friske nøkkelspillere hjelpe United?

Publisert Sist oppdatert

United møter Tottenham neste mandag kveld, og får dermed sjansen til å slå tilbake etter den skuffende kampen mot Brighton, en kamp Paul Pogba vanvittig nok etterpå innrømmet at han ikke hadde rett holdning til.

Heldigvis for Mourinho og United så er to av hans aller viktigste menn, Antonio Valencia og Nemanja Matic, på vei tilbake igjen.

The Times skriver at det er ventet at ecuadorianeren er tilbake på høyrebacken mot Tottenham, og samtidig slet Luke Shaw med en smell etter Brighton-kampen. Det kan bety Valencia og Young på backplassene mot London-laget, selv om det kan være et spørsmål om United møter Tottenham med en trebackslinje og vingbacker – som de gjorde forrige sesong.

Valencia var forøvrig den forsvarsspilleren som spilte mest i United forrige sesong.

Nemanja Matic har også vært i trening siden forrige uke, noe som fort kan bety at han også returnerer til laget.

Serberen var Mourinhos viktigste mann på midtbanen forrige sesong, og var den eneste utespilleren som var på banen i mer enn 3.000 minutter av de 3.420 Premier League-minuttene det var mulig å spille.

Etter at Andreas Pereira slet mot Brighton, så vil det ikke overraske noen om Matic brukes mot Tottenham så sant han faktisk kan spille. Forrige sesong spilte han jo også når han egentlig, ifølge Mourinho, burde hvilt.

Så er spørsmålet om Alexis Sánchez er tilbake. Mourinho sa etter Brighton-kampen at han er ute i 1-2 uker.

Powered by Labrador CMS