Monchi om United: – Uforståelig at de ikke har en sportsdirektør

Publisert Sist oppdatert

Det er på mange måter opplest og vedtatt at Monchi er sportsdirektørenes store ener.

Spanjolen har gjort seg fortjent til legendestatus i Sevilla, der han er tilbake etter et mindre vellykket opphold i Roma.

I et intervju med Telegraph snakker spanjolen konkret om situasjonen i Manchester United, som fortsatt står uten sportsdirektør.

– Min mening er at alle klubber burde ha denne stillingen, sier Monchi.

– Hovedoppgaven er å utelukkende jobbe med alt som relaterer til det sportslige. For meg er det vanskelig å forstå at ikke alle klubber har en spesialist som håndterer de 60-70 prosentene av budsjettet som er tildelt førstelaget.

– Manchester United er kanskje en av verdens største klubber, men har ingen i den stillingen. Jeg tror imidlertid klubbene blir mer og mer klar over at de trenger en slik stilling og at vi er koblingen mellom det tekniske teamet, laget og styret. Vi kjenner markedet, og vi får masse informasjon fra forskjellige speidere.

– Derfor er det helt uforståelig for meg at en klubb ikke har stillingen. Jeg må naturligvis tro på det jeg jobber med, men jeg mener det er essensielt.

Ed Woodward og Matt Judge er Manchester Uniteds representanter på overgangsmarkedet. Før overgangsvinduet stenger kommer united.no med en stor reportasje om hvordan klubben jobber på markedet.

Powered by Labrador CMS