Sunday Mirror: – Pogba skal ha bedt Raiola om å skape mindre konflikt

Ed Woodward og Mino Raiola skal være på talefot igjen – og Paul Pogba skal visstnok ha bidratt til det.

Publisert Sist oppdatert

Steve Bates i Sunday Mirror skriver at Ed Woodward og Paul Pogba-agent Mino Raiola er på talefot igjen. Woodward og Raiola skal ha kuttet kontakten i etterkant av Raiolas mange United-angrep rundt nyttår, men de skal nå være i dialog igjen, og ifølge Bates’ kilder skal de to partene nå ha en fredsavtale som Woodward nå håper skal stoppe de gjentatte angrepene i retning United.

Paul Pogba skal også ha spilt en rolle i det hele – franskmannen skal ifølge avisa nemlig ha bedt Raiola om å skape mindre konflikt nå som begge parter prøver å finne en vei videre for Pogba.

Raiola kom i et intervju med Marca (omtalt lenger ned i denne saken) tidligere denne uka fortsatt med uttalelser som kan tolkes som hint om en mulig overgang bort, men det var i mindre grad i form av et angrep på Manchester United, og det ble presisert at Pogbas fokus er på sesongavslutningen i United (når enn den eventuelt finner sted).

FR-ED: Konflikten mellom Ed Woodward og Mino Raiola skal ha dempet seg.
FR-ED: Konflikten mellom Ed Woodward og Mino Raiola skal ha dempet seg.

Custis: – Paul Pogbas United-karriere er over

(Alt som kommer under dette i denne artikkelen er fra fredagens sak om Pogba.)

I det siste har det vært antydninger til håp om en skikkelig United-fremtid for Paul Pogba likevel, etter at mange rapporter lenge har handlet om at franskmannen skal være på vei bort.

Seriøse The Athletic har kilder fra klubben som sier at det ikke er utenkelig at 27-åringen kommer til å signere en ny kontrakt med United. 

– Paul Pogba har sett hvilken enorm innflytelse Bruno Fernandes har hatt på laget og hvordan United har hevet seg med portugiseren. Kanskje han tenker at dette signaliserer en ny æra i United, sa Guardian-journalisten Jamie Jackson (som følger klubben tett) denne uka til united.no.

Solskjær sa følgende på pressekonferansen etter LASK-kampen i Linz.

– Paul er vår spiller og han har ett år igjen på kontrakten i tillegg til en opsjon på enda et år. Dere kan forvente at han blir her [neste sesong], ja.

Det betyr ikke at alle tror at dette er i ferd med å snu.

– Paul Pogbas Manchester United-karriere er over, skriver The Suns Neil Custis i sin siste artikkel om temaet.

PÅ VEI BORT: Ifølge Neil Custis.
PÅ VEI BORT: Ifølge Neil Custis.

Som Jackson og Athletics Laurie Whitwell, så følger Neil Custis United tett. Avisa hans er det selvsagt delte meninger om, men Custis treffer ofte godt på ting som skjer i United.

Han er helt tydelig på at ting egentlig ikke har forandret seg stort, til tross for indikasjoner om det motsatte – både United og Pogba ønsker fortsatt at veiene skal skilles, ifølge Custis.

United vil være raske med å få i stand en avtale om det kommer tilbud på rundt 100 millioner pund, skriver journalisten videre, og Real Madrid og Juventus skal fortsatt være interesserte.

Det er ikke akkurat første gang Custis melder at Pogba er på vei ut, men foreløpig har ikke en overgang funnet sted, av ulike grunner.

Marca: – Venter på Zidane

Marca (her gjengitt av Sport Witness) skrev torsdag at Pogbas ønsker ikke har forandret seg, og at han har fortalt Manchester United-ledelsen at han ønsker å dra.

Han skal heller ikke ha lagt skjul på at ønskedestinasjonen er Real Madrid, ifølge den Madrid-baserte avisa.

Real Madrid tok aldri det siste steget sist sommer selv om Zidane ønsket Pogbas signatur, og Fede Valverde pluss Martin Ødegaard gjør at Pogba fremstår som en enda mindre nødvendig signering sportslig sett nå enn i fjor sommer. Likevel skal Pogba være mannen Zidane ønsker, og Pogba venter angivelig på en «gest» fra landsmannen før han presser på for en overgang bort fra United.

POGBA-FAN: Zinedine Zidane.
POGBA-FAN: Zinedine Zidane.

Pogba-agent Mino Raiola uttalte seg også til Marca i går.

– Paul går gjennom en komplisert tid, men la det være klart – for i England er de veldig sensitive: Pogba konsentrerer seg om å gjøre en god sesongavslutning med Manchester United. Han ønsker en god avslutning på sesongen slik at United kan nå Champions League.

– En kan ikke si hva som vil skje. En kan ikke vite det i dag. Det som nå har betydning er klubben og laget, og så får vi se hva som vil skje. Det var stor interesse, men det var ikke mulig [med en overgang]. Det som skjedde i fjor betyr ikke noe mer. Vi får se hva som vil skje.

Raiola ga også uttrykk for et ønske om å en dag kunne bringe en stor spiller til Real Madrid – der konteksten var at han snakket om sin gode relasjon med José Ángel Sánchez fra Real Madrid-ledelsen.

FRITTALENDE: Mino Raiola.
FRITTALENDE: Mino Raiola.
Powered by Labrador CMS