Manchester United Women Training Session

Tilbake i trening

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-kvinnene vant 3-1 borte mot Leicester i sesongens andre ligakamp, men den kampen var ikke bare en opptur.

Millie Turner måtte nemlig bæres av banen på båre med det som så ut som en ganske stygg skade.

Akkurat når hun er tilbake har vært (og er fortsatt) uvisst, og forrige gang Marc Skinner snakket om henne, så snakket han ikke om når Turner er tilbake, men om at hun er i ferd med å bli en god bokser gjennom den alternative treningen hun har under rehabiliteringen.

Søndag kom det en oppdatering om Turner. Da la nemlig klubben ut en video på de ulike sosiale medieplattformene av at midtstopperen trener på gress igjen.

Kanskje er det ikke så altfor mange uker til hun er tilbake?

Maria Thorisdottir og Aoife Mannion har dannet en stopperduo i Turners fravær, og med noen unntak har de klart seg bra, men Uniteds forsvar er såpass tynt at det uansett vil bety mye å ha Turner tilbake, og da vil det forhåpentligvis også være reell konkurranse om plassene på laget.

Turner la for øvrig selv ut en video på søndag, men den var av det ikke-sportslige slaget. Under kan dere nemlig se at hun benyttet halloween til å gjøre noe hun har gjort ved flere andre anledninger også, nemlig å skremme United-toppscorer Ella Toone:

Powered by Labrador CMS