turner240223

– Vi har troféer i sikte

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds kvinnelag ble startet opp igjen i 2018, rykket opp i første sesong, og har etablert seg som et topplag i toppdivisjonen.

I kveld har United-kvinnene også muligheten til å kvalifisere seg en finale for første gang, når Brighton kommer på besøk til Leigh Sports Village til en semifinalekamp i FA-cupen.

Det å havne i en finale vil være ekstra stort for spillerne som har vært med hele veien, som midtstopper Millie Turner.

Hun var i klubben som junior mens klubben ikke hadde et seniorlag, og spilte så seniorfotball for Everton og Bristol City før hun kom tilbake til United da klubben endelig bestemte seg for å satse på kvinnefotball også.

– Jeg har vært her siden starten, og alt jeg har ønsket å gjøre er å vinne troféer med denne klubben, uttaler Turner i et intervju med Manchester World.

– Vi må heve nivået hver eneste uke, og jeg mener det er det vi har gjort. Vi har troféer i sikte, definitivt. Å få denne klubben til en finale er noe stort. Det ville vært en stor ære å få denne klubben til Wembley, og jeg mener at det er der vi fortjener å være.

– Vi er alle veldig spente. Dette er enda en viktig kamp, og det er det vi trives med, og vi ønsker å gi alt vi har. Det er godt å ha den selvtilliten til at vi kan vinne enhver kamp, og jeg tror det er veldig viktig i garderoben for øyeblikket. Jeg har vært i miljøer som ikke har vært like bra som det er her i United. Samholdet vi har er enormt viktig.

Lørdagens kamp mot Brighton starter 18.15 skandinavisk tid. Oppgjøret sendes på V Sport + i Norge, og er også tilgjengelig på Viaplay i hele Skandinavia.

turnertoone070323
HAR VÆRT MED HELE VEIEN: Millie Turner og Ella Toone måtte begge starte seniorkarrieren i andre klubber, men begge kom tilbake til United med en gang det var et seniortilbud der.
Powered by Labrador CMS