– Laudrup for United?

Uniteds triste sannhet og var det virkelig det verste du har sett, Sir Alex? Les hva avisene skriver etter Swansea-kampen her.

Publisert Sist oppdatert

The Guardian, Richard Williams:

Hvis Michael Laudrup fortsetter som dette, vil han være en av kandidatene til å erstatte Sir Alex. Etter at Laudrup kom til England i sommer har 48-åringen knapt gjort en feil, og søndag fikk laget hans med seg et fortjent poeng. Laudrup hadde blitt informert om at Swansea viste United for mye respekt forrige sesong, men det var ingen fare for det denne gangen…

The Independent, Richard Lawton:

Scholes og Giggs avslører den triste sannheten – United lever i fortiden.

Det var en gang da Manchester United så tittelen i England like mye som en rett som tilhørte dem som en premie, men det var selvsagt lenge siden.

Hvor lenge? Det var da de kunne ta tak i en kamp på midtbanen samtidig som de produserte mesterlige prestasjoner. Eller for å si det på en annen måte – det var da Ryan Giggs (39) og Paul Scholes (38) fortsatt var ganske unge.

De ekstraordinære veteranene kan glimtvis fortsatt være formidable spillere, noe Giggs viste da han kom innpå i et forsøk på å hjelpe United til seier mot Swansea.

Den triste sannheten er imidlertid at hver eneste gang de må i aksjon, så er det en ny indikasjon på at United nå må klare seg med det de har på et område de en gang hersket.

Hvis United klarer den utrolige prestasjonen ved å vinne Sir Alex Fergusons 13. Premie r League-tittel så vil det imidlertid handle om temperament og motstandskraft – og det faktum at årene da Premier League var som best er i ferd med å forsvinne.

Kemy Agustien har knapt hatt det man kan kalle en spektakulær karriere, men i det som var hans første Premier League-start for sesongen vistehan fine touch, angrepsvilje og stort ansvar. Det var noe som knapt ble vist av Michael Carrick eller Tom Cleverley.

United kommer kanskje til å vinne et nytt gull, men instinktet forteller meg at det ikke vil skje uten en del ny hjelp.

Daily Mail:

Er du sikker på at dette er det farligste du har sett, Sir Alex?

Så tar avisa frem tre hendelser.

April 2001, Roy Keane:

<b> </b><iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/jzEGkmY-Vio» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

Januar 1995, Eric Cantona:

<b> </b><iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/ovYWY4Pf9_M» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

2011, FA-cupkampen mot City. Paul Scholes.

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/i6doohfjJPM» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

The Times, James Ducker:

Ducker tar for seg hendelsen mellom Robin van Persie og Ashley Williams,og legger til at Swansea-spilleren senere søndag gjorde det klart at Sir Alex overreagerte i sin reaksjon.

Da la han nemlig ut følgende på twitter.

<blockquote class=»twitter-tweet tw-align-center»><p>Good point earned today. Team defended well against a top quality side. Obviously the RVP incident was unintentional. <a href=»https://twitter.com/search/%23OverReaction»>#OverReaction</a></p>&mdash; Ashley Williams (@AshWills84) <a href=»https://twitter.com/AshWills84/status/282943721664827392″ data-datetime=»2012-12-23T20:20:14+00:00″>December 23, 2012</a></blockquote> <script async src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>
Powered by Labrador CMS