– Det er rart når Sir Alex kommer til mitt kontor som var hans kontor

Ole Gunnar Solskjær har snakket lenge med en podcast.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har snakket lenge med podcasten «Men in Blazers», der han selvsagt begynte med å beklage at han møtte i treningsdress – ikke United-blazeren sin.

Nederst kan du selv høre en snau halvtime av praten, hvor intervjueren blant annet lurte på hvorfor det ble ham og ikke Ryan Giggs, Gary Neville eller en annen tidligere legende.

– Hva er det med deg?

– Jeg er kun meg selv, både som spiller, trener og far. De som er rundt får ta meg som den jeg er. Jeg er god på noe, og så forsøker jeg å omgi meg med folk som komplementerer meg. Det er sånn jeg forsøker å gjemme bort det jeg ikke er like god på.

– I Cardiff forsøkte jeg å være en jeg ikke var. Det var et miljø jeg ikke var vant til, men jeg har ingenting å tape her.

REKORDMANAGER: Seieren mot Crystal Palace sendte Solskjær og laget til rekordbøkene. Aldri før har et United-lag vunnet åtte strake bortekamper.

– Da jeg hadde det første møtet med spillerne som minnet vi dem på at de er United-spillere av en grunn. De var kjøpt fordi de hadde noe spesielt. Jeg tror kanskje noen hadde mistet den delen av United. Når man ikke har suksess så er det lett å tvile. Sånn er mennesket, sa Solskjær.

Nordmannen liker også å tro at han faktisk kunne gjort som han har gjort i en annen klubb.

– Man trenger selvsagt gode spillere, men ja, jeg liker å tro at jeg kunne fått til dette også andre steder. Så har jeg selvsagt en historie og kobling til denne klubben over 15 år, og jeg kan forklare dem nøyaktig hva det betyr å være en United-spiller. Det er vel akkurat det jeg kanskje ikke kunne gjort i en hvilken som helst annen klubb, fortsetter han.

– Rart å møte Sir Alex

I podcasten snakket Solskjær om hvor mye trenerteamet stresser spillerne på at de må komme seg inn i 16-meteren, at det er der kampene avgjøres, men også hvordan det er å treffe Sir Alex.

– Det er jo rart, da – at han kommer for å møte meg på mitt kontor som pleide å være hans kontor.

– Jeg har så stor respekt for ham. Han vet så mye. Det er ingen som er bedre å spørre om råd.

– Hva slags råd?

– Da jeg spilte for ham så føltes det ikke som arbeid. Det var noe av det første han sa, at jeg må sørge for at spillerne og de ansatte ønsker å komme på jobb, og at de må få vise seg frem både som spillere og mennesker.

Hør intervjuet i Soundcloud her. 

Eller hør det rett i nettleseren under.

Powered by Labrador CMS