TILBAKE MED MÅL: Memphis Depay startet som spiss og scoret.

– Giggs har gitt meg gode råd

Memphis Depay har jobbet med Ryan Giggs på treningsfeltet for å finne tilbake til formen.

Publisert

Når Uniteds nye venstreving har problemer, er det greit at tidenes venstreving er i trenerteamet.

Memphis fikk spissrollen mot Watford i sin første kamp fra start siden tidlig oktober, og takket for tilliten ved å score etter bare elleve minutter.

Til MUTV sier Memphis at han ikke stresset selv om formen var svak en periode, og han takker samtidig Ryan Giggs som har jobbet en del med ham på treningsfeltet.

– Alle unge spillere går gjennom vanskelige tider, men jeg jobber videre og nyter treningene. Jeg lærer mye nytt som jeg tar med meg. Ryan Giggs har gitt meg mange gode råd og vi har jobbet sammen på en del ting. Du trenger den støtten for å kunne ha tro på deg selv og det hjelper for å komme deg gjennom en vrien tid, sier Memphis til Uniteds egen tv-kanal.

Med praktisk talt samtlige av Uniteds spisser på skadelisten, fikk Memphis spissrollen mot Watford, en rolle som Van Gaal antydet allerede i vår at han kunne få i. Memphis har stort sett blitt benyttet på kanten i United, men imponerte som spydspiss mot Watford.

– Systemet vi måtte spille var litt annerledes, men vi fikk litt mer frihet og det var rom vi utnyttet godt. Det var en vanskelig kamp, men jeg synes vi spilte bra. For meg er det viktig å score når jeg får sjansen, sier Memphis.

Powered by Labrador CMS