PL på ny kanal?

Medge Consulting vurderer å vise Premier League fra egen kanal.

Publisert Sist oppdatert

Medge Consulting kjøpte før jul rettighetene til Premier League for Skandinavia. I øyeblikket har ikke Medge Consulting egen kanal. Som det står i artikkelen vi vier saken i seneste utgave av United-Supporteren, er det flere alternativer som er aktuelle.

En mulighet er at Medge Consulting starter egen kanal. Det kan skje hvis Medge ikke blir fornøyd med budene som kommer inn.

– Vi har ekspertisen som er nødvendig i selskapet. Vi skulle gjerne se at det blir slik, at drømmen om en egen PL-kanal blir virkelighet, sier Medge-partner Peter Liljestrand til Dagens Næringsliv.

Medge Consulting har leid inn Rune Hauge for å selge rettighetene videre. Prisen Medge betalte for tre års rettigheter til Premier League oppgis de fleste steder til 1,2 milliarder kroner. Mange penger, men Medge skal allerede ha tjent inn beløpet.

– Vi har allerede fått inn bud som dekker kostnadene ved rettighetskjøpet. Nå jobber vi for å få enda bedre bud, sier Liljestrand til Dagens Næringsliv.

Supporterunionen for Britisk Fotball har i sakens anledning dannet en interessegruppe. Hovedmålet der er å ivareta SBFs medlemmers interesser om hvordan Premier League skal sendes på TV og webtjenester i Norge. Interessegruppens målsettinger for Premier League-kampene er:

1) Ikke bli dyrere.

2) Bli minst like tilgjengelig.

3) Bli av samme eller bedre kvalitet.

Powered by Labrador CMS