– Kroppsspråket hans? Rashford lar seg verken rive med eller bryte ned

Publisert Sist oppdatert

Hver mandag snakker Supporterklubbens Bjarte Valen, Dag Langerød og Eivind Brennhovd Holth om tingenes tilstand på Old Trafford i mandagsprogrammet som har fått navnet «Monday, bloody hell!» inspirert av sitatet til klubbens legendariske skotte.

Etter 0-0-kampen mot Chelsea snakker vi LITT om VAR, og mest om det som skjedde på banen.

Som vanlig er det seerne som har laget menyen (i Supporterklubbens Facebook-gruppe), og det snakkes om resultatet vs. prestasjonen på Stamford Bridge, formen til angrepsrekka, og kroppsspråket til Marcus Rashford.

I tillegg utfordrer vi seerne til en quiz det kan sysles med underveis. Tema er London når United igjen skal spille en bortekamp i hovedstaden denne uka. Du finner quizen nedenfor. PS! Ikke for nybegynnere!

For de som ønsker å lytte til episoden: Nå er episodene også tilgjengelig på SoundCloud! Du må bruke denne unike lenken, eller avspilleren nedenfor.



Program med tidskoder i parentes:

  • 3:00 – Kort og brutalt om VAR og reaksjonene.
  • 13:00 – Var Chelsea-kampen så ille som mange skal ha det til?
  • 26:55 – Lider hele angrepsrekka av en kollektiv formkollaps?
  • 33:35 – Hva skjer med kroppsspråket til Rashford?
  • 36:45 – Avslutning: Zlatan i Europa League + U18/U23 + Quiz


Har du lyst til å bidra i neste episode! Send gjerne inn et videoklipp på direktemelding til Supporterklubbens Instagram-profil. Det kan være jubelscener, et spørsmål, eller en tale om noe du har på hjertet. 

Powered by Labrador CMS