– Det er ikke en audition

Ole Gunnar Solskjær uttaler seg om Alexis Sánchez – og er tydelig på at søndagens kamp ikke bare handler om han og Pochettino.

Publisert Sist oppdatert

United spiller søndag ettermiddag/kveld mot Tottenham Hotspur, og mye av fokuset er på managersituasjonen i United.

Det er en dårlig bevart hemmelighet at Mauricio Pochettino er en mann United ønsker seg, mens Solskjær nok også er lysten på å få United-jobben permanent.

Noe snakk om dette som en audition synes uansett ikke Solskjær er rettferdig mot spillerne.

– Det er ikke en audition – det handler ikke om meg i det hele tatt. Det bør alltid handle om spillerne.

– Det handler ikke om meg – og det handler ikke om ham [Pochettino]. Vi sparker ikke ballen. Spillerne sparker ballen.

– Vi tar selvsagt en avgjørelse her og der, men det er opp til spillerne å prestere – og jeg er sikker på at gutta mine er klare.

 

En ny sjanse for Sánchez

En av spillerne som kanskje ikke er klar, er Alexis Sánchez. Han pådro seg en liten skade mot Reading, og ble ikke observert da troppen reiste til London.

Så skal vi selvsagt ikke avskrive fullstendig at han kan ha reist på egenhånd.

Solskjær fikk uansett spørsmål om Sánchez på pressekonferansen, og han roste chileneren.

– Han setter selvsagt høye standarder for seg selv. Når det ikke fungerer for deg, som det åpenbart ikke har – og han har hatt noen skader – så er det vanskelig å få det til å plutselig klikke, og spille med selvtillit.

– Så [vi har hatt] individuelle samtaler, og det er selvsagt en ny start for ham nå som jeg og Mick [Phelan] har kommet inn. Forhåpentligvis kan vi se det beste av ham, for han er en topp, topp spiller.

– Vi har hatt problemer med skaden hans – det har vært problemet her nå. Så han har egentlig ikke hatt sjansen til å vise hva han kan gjøre, og det vil fortsatt ta tid før vi kan si at Alexis er 100%, og han har fått noen kamper på rad. Da forventer vi å se det beste fra ham.

 

 

Powered by Labrador CMS