September ble Fellainis måned

Best mot Palace, og sannelig var han ikke best måneden sett under ett, også!

Publisert Sist oppdatert

Fra og med denne sesongen kårer Supporterklubben sin egen Månedens United-spiller. Resultatet av kåringen skal gjenspeile spillernes snittkarakterer etter hver kamp, basert på united.no- og -lesernes egen spillerbørs.

OBS: Som hovedregel må Månedens spiller ha vært i aksjon nok til å få poeng i mer enn 50% av Uniteds kamper.

Eric Bailly var den som sanket flest poeng i august, og ble med det den første som gikk til topps i denne kåringen

Men det svinger, for resultatene for september viser at den samme Bailly faktisk fikk færrest poeng av alle som spilte minst fire av månedens syv kamper.

MAROUANE FELLAINI (midt i bildet) kommer snikende seg inn bak Crystal Palace-forsvaret og setter inn 2-0, hans første av to scoringer i helgens kamp.
MAROUANE FELLAINI (midt i bildet) kommer snikende seg inn bak Crystal Palace-forsvaret og setter inn 2-0, hans første av to scoringer i helgens kamp.

Aller best denne gang var tomålsscoreren fra helgens 4-0-seier over Crystal Palace, Marouane Fellaini. Normalt er ikke belgieren den som tiltrekker seg de heftigste superlativene, men, etter prestasjonene i september å dømme, kan dette være i ferd med å snu.

Først i måneden gikk den høyreiste midtbanemannen seirende ut av united.no-lesernes avstemning etter Basel-kampen, og deretter fulgte han opp med nok en toppkarakter etter strålende spill mot Palace.
Og, som om det ikke skulle være nok med to avstemningsresultater i krølltoppens favør, viser det seg at han også tiltrakk seg nok poeng totalt til å ta førsteplassen i kåringen av Månedens United-spiller!

Nærmest Fellaini i denne kåringen følger David De Gea, hvis akrobatiske øvelser mellom stengene ga den spanske «veggen» andreplassen med minst mulig margin til månedens kanskje mest gledelige overraskelse, Ashley Young. 

Resultatet av United.no-lesernes avstemning etter Palace-kampen:

 1. Marouane Fellaini 8,2
 2. Marcus Rashford 7,6
 3. Ashley Young 7,51
 4. Juan Mata 7,26
 5. Phil Jones 7,06
 6. Romelu Lukaku 6,79
 7. Nemanja Matic 6,75
 8. Antonio Valencia 6,65
 9. Chris Smalling 6,65
 10. David de Gea 6,55
 11. Jesse Lingard 6,11
 12. Henrikh Mkhitaryan 6,07

Supporterklubbens Månedens spiller i september:

 1. Marouane Fellaini — 4 kamper, 7,28
 2. David De Gea — 6 kamper, 7,14
 3. Ashley Young — 5 kamper, 7,13
 4. Romelu Lukaku — 6 kamper, 6,94
 5. Nemanja Matic — 6 kamper, 6,66
 6. Marcus Rashford — 5 kamper, 6,65
Powered by Labrador CMS