– Måtte av på grunn av kneet

Mourinho bekrefter.

Publisert Sist oppdatert

Marouane Fellaini var innpå i rett over fem minutter før han ble byttet ut på Wembley mot Spurs.

Siden Fellaini har en litt haltende gange, så var det ikke så lett å se om det var snakk om noen skade, men Mourinho bekreftet etter kampen at det var det.

– Fellaini gikk av fordi det var noe i kneet hans. Uflaks for ham, og uflaks for meg. Uflaks for meg fordi jeg ville endre noe i kampen – eller prøve. Han kom på full av entusiasme og vilje, og igjen fikk han en skade.

Belgieren selv også bekreftet at han var skadet, mens han haltet ut av nasjonalarenaen:

Absurde mål

– Det startet med et absurd mål. Det påvirker kampen veldig, for da kan Spurs spille slik de liker å spille, på en måte som gjør dem sterke og farlige. Jeg tror selvtilliten til mine spillere ble ødelagt av det andre målet.

– Vi spilte mot et veldig godt lag, men begge mål var absurde mål. Det første målet er en akkumulering av feil, selv om det skjedde så fort. Først av alt, fellesfeilen fra laget som har sett Tottenham-avspark på video mange, mange ganger. De vet akkurat hva de gjør.

Mourinho sa også at Kanes løp var mot reglene, men at det var vanskelig for dommerne å se.

– Men så taper vi den første duellen i lufta, og så taper vi andreballen, og så mister vi markeringen med Eriksens bevegelse. Så det var virkelig, virkelig et dårlig mål [å slippe inn].

– Jones scoret et fantastisk selvmål som Harry Kane ville elsket å score.

– Drepte laget mentalt

– Det andre målet er hva det er. Jeg synes laget reagerte godt etter det første målet. Jeg tenkte at vi var der [vi skulle være], og vi spilte og vi prøvde å skape, men det andre målet drepte laget mentalt.

– Fotball handler om mål, og det er ikke lett å reagere når en havner under med to mot et så godt lag som Tottenham.

Mourinho bekreftet ellers at han var fornøyd med signeringen av Alexis Sánchez, og hadde ikke mye å utsette på chilenerens innsats på Wembley onsdag kveld.

Powered by Labrador CMS