Beşiktaş bekrefter interesse

Klubbleder Metin Albayrak letter på sløret vedrørende den tyrkiske klubbens påståtte jakt på Marouane Fellaini.

Publisert Sist oppdatert

Den 29 år gamle midtbanespillerens nåværende kontrakt utløper til sommeren, og han har fortsatt til gode å takke ja til United-ledelsens forslag til en ny avtale. Dette til tross for at han har en stor og uttalt beundrer i sin sjef, José Mourinho.

Fellainis situasjon følges naturligvis nøye av klubber som kan tenke seg å overta ham. I så måte er kanskje Istanbul-klubben Beşiktaş den som i størst grad har blitt linket til et fremstøt mot den storvokste belgieren.

Gjennom hele høsten har europeiske ryktespalter med ujevne mellomrom fortalt oss at Istanbul-klubben er interessert i en handel, men uten at noen har kunnet verifisere opplysningene.

Vi har Fellaini på listen vår, og har sågar forsøkt å få til en overgang.

Nå bekrefter imidlertid Beşiktaş’ Metin Albayrak overfor Turkish Fotball at interessen for Marouane Fellaini er reell nok.

– Vi har Fellaini på listen vår, og har sågar forsøkt å få til en overgang, røper han. Likevel medgir Albayrak at klubben ikke utelukkende konsentrerer seg om Fellaini.

– Nei, han er ikke den eneste vi følger med på. Bare denne uken har speiderteamet vårt vært til stede på 20 kamper, så vi holder øye med flere, forsikrer han.

Powered by Labrador CMS